Борисов: България е държава за пример в борбата с контрабандата

  • 21 ноември 2019 10:48

  • 1088
  • 22
© Фейсбук

От Северна Македония обявиха, че ЕС и НАТО са приоритет и настоях това да бъде декларативно, защото за да може една страна да върви уверено към ЕС и НАТО, всички основни системни партии трябва да са го декларирали, осмислили и приели и антибългарската реторика трябва да бъде не само забравена, но и да са убедени, че тя не е вярна. Когато някой от вас (от Северна Македония, б.р.) каже, че България е фашистки окупатор, в България това означава, че ние не трябва да ви помагаме по никакъв начин, защото ние не сме били окупатор на никого. Прочитът на историята е такъв, какъвто историците са го казали.

Това заяви министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред журналисти в Загреб след срещата му с хърватския премиер Андрей Пленкович.

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отбеляза, че с Хърватия догодина трябва да напаснем събитията с фокус върху европейската интеграция на Западните Балкани. През май 2020 г. Хърватското председателство организира в Загреб Среща на върха ЕС-Западни Балкани.

Премиерът Борисов акцентира, че догодина България съвместно с Република Северна Македония ще бъде домакин на Берлинския процес, в който участват лидерите на Западните Балкани, на Германия, Франция, Полша, Италия, Великобритания.

,,Ще бъде един изключително голям форум'', изтъкна премиерът Борисов. Той припомни, че страната ни ще бъде домакин и на процеса ''Акаба''.

,,Заедно с краля на Йордания ще организираме две събития – за контратероризма и контрарадикализма'', добави българският министър-председател.

Борисов похвали хърватския си колега за организацията на конгреса на ЕНП в Загреб

,,Г-жа Естер (Естер де Ланге, зам.-председател на ЕНП) е един от приятелите на България. Тя дойде до нас, прелетя над границите, разгледа нашите центрове за контрол по границите и каза, че е изключително впечатлена. Считам, че това е важно, защото може да убеди своите приятели и опоненти в Холандия това, което е видяла. Защото ние не сме само държава, която се справя с миграционния поток, но и ние сме държава за пример за борба с контрабандата, с което не може да се похвали никой друг в Европа и Холандия го отчита'', коментира още Борисов.

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обобщи, че с хърватския си колега Андрей Пленкович трябва да реализират доста неща.

,,Трябва така да подредим събитията, че да си помагаме и всяко от тях да си има своята тежест'', посочи премиерът Борисов.

Борисов към Естер де Ланге: Благодаря ти, че се увери на място колко добре пазим границата на ЕС

,,Приемам упрека, че както ректорът на Софийския университет беше единствен кандидат, пък нямаше простести. Доналк Туск беше единствен кандидат, пък пак нямаше протести... може да ми ги препишете на мен, че аз съм виновен, че не съм издигнал втори кандидат'', каза той по отношение на единствената кандидатура за главен прокурор в лицето на Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във.

Държавният департамент на САЩ хвали България, че дава приоритет на военната модернизация

,,Фон дер Лайен представи Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова с такъв апломб, с такава радост, че ще работи с нашия еврокомисар и то по най-важните, хубави и модерни теми като образованието и програмата ''Еразъм'', младежта, спорта, културата... всичко, което сме искали България да получи. Видяхте също радостта и ръкоплясканията на всички комисари, канцлери, премиери, президенти. Така че Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова заема едно много високо място и ако гласуват за нея като заместник-председател би било поредно признание за България и за нашата партия, след като и Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование стана президент на МВФ. Мисля, че затворихме устите на много хора, а пък това, което излезе от департамента на САЩ, то казва всичко и опровергава всички лъжи'', сподели в заключение премиерът Борисов.

Последвайте канала на

Novini.bg
1088 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар
anti bkp-gerb

2019.11.21 | 12:34

22

бойко гнусен корумпиран боклук, герберастки подлоги умрете

бойко

2019.11.21 | 11:47

21

в българия ще има спокойствие

Солистът на седесарски кy.pво-балет

2019.11.21 | 11:17

11

е на гастрол в Хърватия, резултатът може да е само да похапне добре и да опърди обстановката. Но може да има и полза за нас - когато това седесарско добиче се разходи из Загреб след ядене, дано забележи колко голяма е разликата със синьо-мутренския кенеф София, пострадала от Фъндъковизма.

2019.11.21 | 11:44

20

ще забележи друг път, чесал си е мъдете по Загребчанки като пред японската ТВ.

Съхне му устата, само си бърше джуките,

2019.11.21 | 11:41

19

препил е снощи.

Синият глиган имал СДСестрински партии,

2019.11.21 | 11:39

18

"така наречени"... Чифтокопитният се лъже, никъде в ЕС и на Балканите няма СДС-партия, Хавел не позволи костовизъм в Чехия, Западът е ошашавен от размерите на седесарската корупция, Полша би дузпата на Лех Валеса, оставяйки го на минимална пенсия, а в Унгария дясната партия на Орбан е много по-социалистическа от на БСП на Корнелия Нинова.

Седесарският залупеняк измънка, че

2019.11.21 | 11:32

17

темата "Западни Балкани" се започва отново с председателството на Хърватия, осрана, та омазана от председателството на България, за което Евро-комисията ни даде оценка "нула" - не се случило нищо лошо, но няма и хубаво.

Ушите на великия син на Банкя

2019.11.21 | 11:28

16

са като на магаре, дали защото бай Мето Пожарникаро ги скъсваше от теглене за да го направи човек или природата му е дала дарбата да чува какво говорят във Вашингтон.

Банкянският бивол се развива на ширина,

2019.11.21 | 11:26

15

седесарската му тиква силно изостава в сравнение с тлъстините му.

2019.11.21 | 11:25

14

Фуклю.Но те обичат всичките политици.

Банкяснкият тюлен

2019.11.21 | 11:23

13

говори трудно, охолният безгрижен живот 3-ти мандат, преминал в развлечения и разходки, е довел до пълно затъпяване седесарския му мозък като на крокодил (с големината на орех).

Добави коментар

Водещи новини