Драгомир Стойнев: 8 лева субсидия отговаря на нормалното функциониране на една политическа сила

Преди местните избори ГЕРБ извършиха репресия срещу опозицията с намаляването на партийната субсидия. Това е неприемливо и по този начин се заглушава гласа на опозицията. Тези пари са предвидени за пропаганда на нашите идеи. Това се направи, за да се омаломощи БСП за местните избори. Това каза зам.-председателят на ПГ на БСП Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на в ефира на БТВ, във връзка с предложението партийната субсидия да бъде увеличена от 1 на 8 лева.

ГЕРБ не искат да чуят алтернативните идеи, коментира той.

Стойнев увери, че БСП са разходват средствата си прозрачно.

БСП предлага партийната субсидия да стане 8 лева

8 лева субсидия е сумата, която отговаря на нормалното функциониране на една политическа сила. Става въпрос за демокрацията в страната. Явно отиваме натам да има само една партия, а другите да бъдат забранени, коментира зам.-председателят на ПГ на БСП.

Той коментира и Бюджет 2020. „Той е още от същото. Ние от БСП казваме - не. Сега сме пред нова икономическа криза, а ние нямаме буфери за това. Никой не знае какъв ще е ефектът от Брекзит, разгаря се и търговската война между САЩ и Китай, а ние не правим нищо“.

Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на говори още за номинацията за нов председател на КПКОНПИ „Кандидатурата на Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в е силна. Той е доказал, че може да бъде независим от управляващите“.

„От БСП не издигнахме кандидат за шеф на КПКОНПИ, защото когато се създаваше тази институция предложението ни беше отхвърлено. Ако искаме наш кандидат да спечели, трябва да влезем в съглашателство с ГЕРБ, а ние не желаем“, категорични са от БСП.


 


 

Коментари

 1. 2019.11.21 | 15:04

  1 лев и закриване на партия Бсп

 2. 2019.11.21 | 11:36

  Кога дойдохте до тази гениална идея? Къде бяхте по време на референдума? Защо оставихте Борисов да се бори сам с идиотските популистки идеи на Слави? Като мълчахте тогава като г.зове, вземайте сега по 1 лев! Хак ви е. Селски тарикати на дребно.

 3. 2019.11.21 | 11:04

  Нямало да предложат кандидат защото нямат кадърен човек а "независимите" патки като другарката Манолова се изявяват само в полето на празнословието.

 4. 2019.11.21 | 08:39

  Нинова има страшна тактика за разбиване на БСП .Все на преден план изкарва такива като тоя боклук и неграмотник ,за да се отврати електората на БСП .И успешна се получава

  1. 2019.11.21 | 10:57

   Браво на другарката Нинова, че ще ни отърве от разни поплювковци и конспиратори.

 5. 2019.11.21 | 09:47

  Стойнев,ние-народа казахме :1лв.! Какво обвинявате Борисов?! Като гледам как сте се ошишкавили всички и това ви е много! И като бройка сте много в парламента! Хората изнемогват,а вие нямате натъпкване. Извадете си от откраднатото през прехода и ще имате много пари! Никой друг не мрънка само вие. Научихте се да живуркате на гърба на народа,ама няма вече!

  1. 2019.11.21 | 10:55

   Когато другият келеш Слави правеше референдум те се спотайваха като бълха в гащи а сега се разплакаха че се ощетрни и нямат пари.

 6. 2019.11.21 | 10:36

  СТойнев как цацаров независим бе боклук такъв .Нали е назначение на ББ ти си го избра бе подлози такива .Човек избирател ,за това няма вяра във вас,защото сте долнопробни мекерета на властта

 7. 2019.11.21 | 10:34

  БСП трябва не само да бъде забравена но и заровена.

 8. 2019.11.21 | 10:21

  Забравете за тия 8 лева, защото трябва и стотинка да не получавате а да връщате парите на народа които сте получавали до сега ,защото именно партиите ограбиха и обезкостиха държавата през този престъпен разбойнически и бандитски още не свършил се преход.

 9. 2019.11.21 | 10:17

  Стойнев защо не предложите тия 8лева за които приказвате и желаете като субсидия на глас ,вие паразитите да не ги получавате ,а гласоподавателя който е гласувал за васда ги получава всеки месец

 10. 2019.11.21 | 10:14

  Стига с тия субсидии от държавата бе стойнев .Народа ,електората ,избирателя след като се убеди ,разбере ,види и докажете че работите за тях ,а не за джоба на разбойници престъпници ,бандити контрабанди ,тераси суджуци и пр. пр.сами ще ви дадат доверия и властта в тепсия бе пстойнев .Намалете освен субсидиите и брой на паразититу и туенистите на държавната хранилка в парламента .Толкова лесно и просто бе стойнев

 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет