Ревизоро: Двама души предложихме Цацаров

Двама души предложихме Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в за шеф на КПКОНПИ - единият бях аз, другият е извън парламента. Това заяви Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и от "Обединени патриоти", в предаването “Плюс минус” по Нова тв. Той обаче не назова името на втория човек.

Цацаров държеше да си остане в съдебната система, но намерихме доводи, че той ще бъде полезен на този пост, допълни Ревизоро.

По думите му трябвало да е изберат човек, който може веднага да се впише и да започне да работи - съдия, прокурор или следовател.

ГЕРБ и ОП издигнаха кандидатурата на Цацаров за председател на КПКОНПИ

Специализираната прокуратура и главнният прокурор бяха в най-тясна връзка с тази институция. Затворихме малко кръга, каза Димитров.

Сред другите разгледани кандидатура са били на една жена и на заместника на Цацаров - Гешев, който обаче беше избран за главен прокурор. Ревизоро не посочи името на жената.

По думите му обаче политици от всякакви цветове и партии са се обединили около кандидатурата на Цацаров: “Беше или Цацаров, или не ни занимавай”, посочи той.

Коментари

  1. 2019.11.20 | 17:12

    Това е най-правилният избор.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Избрано от Интернет