Александър Симов от БСП: Няма никакви основания да се търси оставка на Нинова

Няма никакви основания да се търси оставка на Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Най-малкото, през май месец догодина всички членове на БСП ще могат да си кажат думата на конференцията след пълния отчетно-изборен 4-годишен цикъл. Дотогава всякакви мнения са възможни. Това каза в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия членът на Изпълнителното бюро на БСП Александър Симов.

Категорично не приемам крайните оценки. Голяма част от тях са продукт на кабинетни размишления. Едно е да си стоиш в кабинета на топло, съвсем друго е да отидеш на терен, в едни кошмарно проведени избори, с натиск от управляващите и зависимости по места, и да се пребориш за добър изборен резултат. След местните избори през 2015 година Цветанов вдигна една отровносиня карта, в която БСП нямаше нито една спечелена област, а сега БСП има четири области. Не можеш да отречеш, че това е пробив, заяви Симов.

Нинова: Устояхте на безпрецедентен натиск

Преди изборите ГЕРБ умишлено промениха закона - да няма машинно гласуване, за да спечелят изборите по нечестен начин. Всички видяхме засилената активност в ромските махали. Ако това са честни резултати, циганското население явно е дясноориентирано, с европейски ценности и почти изцяло подкрепящо ГЕРБ. След такава популярност сред ромското население поне да бяха заявили някакви политики спрямо ромското население, посочи социалистът.

На пленума на БСП в неделя ще се чуят различни мнения, но не смятам, че резултатите от изборите предполагат да се самобичуваме отново. Добре е един път да се похвалим, че сме постигнали добри резултати, каза още Александър Симов.

Филип Попов: Вътрешната критика в БСП "налива вода в мелницата на ГЕРБ"

Коментари

 1. 2019.11.15 | 19:35

  Г-на се опитва да комбинира Йончева и Манолова в собствената си персона. Би трябвало да е достатъчно умен след като е станал журналист, но деянията му говорят друго.

 2. 2019.11.15 | 18:03

  Но това е само твое мнение,наглец плеши

 3. 2019.11.15 | 17:53

  estestveno bre aleksadarco to veshticata ninova go dokara da niama partia vie sas otstavki nshte se zanimavate drajte se za grob i okradete kakvo mojete zaedno.

 4. 2019.11.15 | 17:30

  Да ви е жива и здрава,свинкята!Даси я хапнете за НГ!Поканете и инициативния комитет на Костинродския боклук!!!

 5. 2019.11.15 | 17:16

  РОГАТА,РОГАТА как е баджанака

 6. 2019.11.15 | 17:15

  Какъв наглец си Сашка . Не само наглец а и гнус голям си . Оплю масата в Н. Т . Сега трябва да правят дезинфекция

 7. 2019.11.15 | 17:07

  Сериозно ли бе цървул

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет