Александър Симов от БСП: Няма никакви основания да се търси оставка на Нинова

  • 15 ноември 2019 16:48

  • 1394
  • 7
Александър Симов от БСП: Няма никакви основания да се търси оставка на Нинова
© Нова телевизия

Няма никакви основания да се търси оставка на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Най-малкото, през май месец догодина всички членове на БСП ще могат да си кажат думата на конференцията след пълния отчетно-изборен 4-годишен цикъл. Дотогава всякакви мнения са възможни. Това каза в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия членът на Изпълнителното бюро на БСП Александър Симов.

Категорично не приемам крайните оценки. Голяма част от тях са продукт на кабинетни размишления. Едно е да си стоиш в кабинета на топло, съвсем друго е да отидеш на терен, в едни кошмарно проведени избори, с натиск от управляващите и зависимости по места, и да се пребориш за добър изборен резултат. След местните избори през 2015 година Цветанов вдигна една отровносиня карта, в която БСП нямаше нито една спечелена област, а сега БСП има четири области. Не можеш да отречеш, че това е пробив, заяви Симов.

Нинова: Устояхте на безпрецедентен натиск

Преди изборите ГЕРБ умишлено промениха закона - да няма машинно гласуване, за да спечелят изборите по нечестен начин. Всички видяхме засилената активност в ромските махали. Ако това са честни резултати, циганското население явно е дясноориентирано, с европейски ценности и почти изцяло подкрепящо ГЕРБ. След такава популярност сред ромското население поне да бяха заявили някакви политики спрямо ромското население, посочи социалистът.

На пленума на БСП в неделя ще се чуят различни мнения, но не смятам, че резултатите от изборите предполагат да се самобичуваме отново. Добре е един път да се похвалим, че сме постигнали добри резултати, каза още Александър Симов.

Филип Попов: Вътрешната критика в БСП "налива вода в мелницата на ГЕРБ"

Последвайте канала на

Novini.bg
1394 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Манев

2019.11.15 | 19:35

7

Г-на се опитва да комбинира Йончева и Манолова в собствената си персона. Би трябвало да е достатъчно умен след като е станал журналист, но деянията му говорят друго.

2019.11.15 | 18:03

6

Но това е само твое мнение,наглец плеши

2019.11.15 | 17:53

5

estestveno bre aleksadarco to veshticata ninova go dokara da niama partia vie sas otstavki nshte se zanimavate drajte se za grob i okradete kakvo mojete zaedno.

ГЛУПАКА

2019.11.15 | 17:30

4

Да ви е жива и здрава,свинкята!Даси я хапнете за НГ!Поканете и инициативния комитет на Костинродския боклук!!!

2019.11.15 | 17:16

3

РОГАТА,РОГАТА как е баджанака

Мама Кучка - - - Ел . Йончева

2019.11.15 | 17:15

2

Какъв наглец си Сашка . Не само наглец а и гнус голям си . Оплю масата в Н. Т . Сега трябва да правят дезинфекция

2019.11.15 | 17:07

1

Сериозно ли бе цървул

Добави коментар

Водещи новини