Филип Попов: Вътрешната критика в БСП "налива вода в мелницата на ГЕРБ"

Откакто бе избрано новото ръководство на партията, БСП постоянно отбелязва ръст в резултатите. Това каза депутатът от БСП за България Филип Попов.

"Имаме 4 областни кметове и повече общински. Това е тенденция, на правилен път сме", категоричен бе той.

В ефира на Нова телевизия Попов посочи, че БСП бележи успех във всички видове избори и отказа да се съгласи с критиките към партията, заявени от Борислав Гуцанов, областният лидерът на социалистите във Варна. Той коментира и словесната битка между Сергей Станишев и Кирил Добрев от преди няколко дни. Депутатът изказа мнение, че постоянната критика по никакъв начин не помага за увеличаване ръста на партията, а "налива вода в мелницата на ГЕРБ".

"Това разделение не е на ръководстовото на партията. Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за се стреми по всякакъв начин да обедини партията. И се стремим да разбием статуквото", коментира Филип Попов.

Във връзка с желанието на БСП да има промени в изборното законодателство, депутатът посочи, че предлагат машинно гласуване на 100% и изчистване на избирателните списъци. БСП предлага промените да преминат през Правна комисия в Народното събрание или да се сформира Временна анкетна комисия, която да проучи темата със съдействието и на експерти в областта.

БСП заговори за нов размер на партийната субсидия

"Не сме разговаряли за размера на субсидията. Нашето мнение е, че субсидията следва да запази такъв размер, че да позволи партията да бъде независима от частни интереси. Ние видяхме на тези избори как парите купуват общини. Аз бях свидетел, но е трудно доказуемо", коментира Филип Попов.

"Много пари, много натиск, дърва дори се раздаваха. Това е абсурдно", добави още той.

И разкри, че в БСП е имало свиване на разходите, след като е била фиксираа партийна субсидия от 1 лв. Въпреки това даде да се разбере, че БСП се справя добре. Основната цел е - да се откъснат партиите от неограниченото външно финансиране.

Коментари

 1. 2019.11.12 | 18:55

  Червени боклуци!

  Искате да не се критикува във вашата шайка и червена и гнусна партия ли?!

  Най-сетне си го признахте, че това към което се стремите е ДИКТАТУРА руска ви майчина!

  ..искал да нямало критика , пфффффф

 2. 2019.11.12 | 17:41

  и противните народа седесари трябва да се изхвърлят от Партията, как може начело на соц, партия да се кипри седесарска отрепка, как ще спечелите избори с тоя боклук.

 3. 2019.11.12 | 17:39

  ГЕРБ НАЛИВА ВОДА В МЕЛНИЦАТА НА БСП

 4. 2019.11.12 | 17:02

  ЕЕЙЙ ЧЕРВЕНИ МРЪВКИ,КОГА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ МЯСТОТО ВИЕ В РУСИЯ.ОМИТАЙТЕСЕ ПО БЪРЗО НИЩО НЕ СТАВА ОТ ВАС.ЗА НИКАКЪВ Х.Й НЕ СТАВАТЕ БОЙКО ВИ .БА МА..Т

 5. 2019.11.12 | 16:46

  НИКОЙ НЕ ВИ Е ВИНОВЕН. ПРОСТО ХОРАТА ВИ МРАЗЯТ ЗАЩОТО СТЕ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ИЗРОДИ, ПРЕСТЪПНИЦИ И ТЕРОРИСТИ.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет