Ангел Джамбазки: Наши евродепутати ще гласуват за спирането на строителството на АМ „Струма“

В Европейския парламент е внесена петиция, която има за цел спирането на строителството през Кресненското дефиле. Една група изнудвачи с българско гражданство и маскирани като зелени, се опитват да попречат на изграждането на тази част от АМ „Струма“. Те защитават чужди интереси и искат да попречат на България да завърши проекта. Това заяви евродепутатът Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия.

Той предупреди, че ако се уважи тяхното искане, всяко едно българско семейство ще трябва да плати около 2500-3000 лева разноски.

„Гласуването на петицията предстои другата седмица. В негова подкрепа ще има и български гласове, което не ме изненадва. Следващата седмица ще стане ясно кои са тези евродепутати, които ще го подкрепят. Те ще гласуват срещу българския интерес“, прогнозира Джамбазки.

Три са отворените ценови оферти за изграждането на участък от АМ "Струма" през Кресненското дефиле

„Ако бъде спряно европейското финансиране по този важен проект, ще трябва да върнем парите и да доплатим остатъка от сумата“, изрази опасенията си евродепутатът. Джамбазки допълни, че за пореден път сме свидетели как български граждани работят срещу държавата си.

Той предупреди още, че тази петиция ще бъде използвана срещу нас.

Евродепутатът определи вносителите на петицията като зелените изнудвачи и рекетьори. „Те пречат да се развият Банско и Витоша. Тези хора налагат екологичен терор. Това е новият болшевизъм“.

Коментари

 1. 2019.11.14 | 16:37

  АБЕ ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА СВОБОДНИ ДА ГЛАСУВАТ ПО СЪВЕСТ А НЕ КАКВОТО ТИ ИСКАШ.

  1. 2019.11.14 | 19:07

   И ОТ КОГА КОМУНЯГИТЕ ИМАТ СЪВЕСТ ???????

  2. 2019.11.14 | 18:52

   Българите са свободни, но русофилите не сте.

  3. 2019.11.14 | 16:59

   A ти какво искаш бе мамут друсан, един от най натоварените пътища да остане както сега, с десетки смъртни случаи всяка година... Или тролиш, да заработиш жалките парички, да се спъва нацонален проект, мамати дева и зеления охлюв

  4. 2019.11.14 | 16:57

   Ти не разбра ли, че никой истински българин не би гласувал против интересите на България, освен ако не е антибългарин долен?!

 2. 2019.11.14 | 17:20

  Нашите хора работят срещу развитието и модернизирането на собствената си държава. Ей тва е да си топ идиот!

  1. 2019.11.14 | 17:38

   Този лъже по този въпрос! Не му вярвайте! Цялата работа се състои в това, че "нашите" фирми не могат да изпълнят строителството без да нарушават защитените територии! Някой може ли да каже кой поред е текущия проект за трасе?! Сигурно вече са станали 20! Никой няма да има нищо против изграждането на магистрала при спазване на законите! Но "нашите" фирми не са в състояние!

 3. 2019.11.14 | 17:16

  така наречените зелени нямат никакво право на глас, не и докато не отчетат работата си през последните години и докажат, че помагат по някакъв начин на държавата. За момента са просто една огромна пречка

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет