Джамбазки: "Европа на отечествата" е не просто политически лозунг, а исторически факт

  • 04 февруари 2020 12:20

  • 512
  • 3
Джамбазки: "Европа на отечествата" е не просто политически лозунг, а исторически факт
© Булфото (архив)

Днес в Рим (Италия) се провежда конференция на високо равнище на тема „Националният консерватизъм. Бог, чест, отечество“. Евродепутатът Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – е гост на тази конференция, като част от българската делегация на ВМРО в групата на Европейските консерватори и реформисти в Европейския парламент. Това съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

На форума се обсъждат редицата важни въпроси за бъдещето на Европа - теми като миграция, сигурност, както и защитата на традиционните европейски ценности. Събитието събра много национално ориентирани консервативни формации от цяла Европа.  Основен акцент в програмата са речите на премиера на Унгария Виктор Орбан, на италианския сенатор Матео Салвини, както и на младата надежда на френската политика Марион Марешал.

Джамбазки: Вратата към Европа е през София

В своята Фейсбук страница Джамбазки сподели, че събитието си поставя за цел да сближи позициите на различните политически семейства, изповядващи консервативните идеи. Групата на Европейските консерватори и реформисти беше представена и от съпредседателя ѝ проф. Ришард Легутко, както и от евродепутата от Испания Хеман Терч.

Днешната конференция поставя началото на по-сериозното сътрудничество между европейските патриоти. Ясно показахме, че бъдещето на Европа принадлежи на суверенните ѝ нации, а не на безличните бюрократи. „Европа на отечествата“ е не просто политически лозунг, а исторически факт, каза евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
512 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2020.02.04 | 17:27

3

Пиян кавал

Пак тоя с турската фамилия

2020.02.04 | 12:36

2

Точно тоя пък с турската фамилия която пък означава и продажник ли ще ми говори за отечество???

Кратко и ясно

2020.02.04 | 12:32

1

Точно заради това "Европа на отечествата" от Европа тръгнаха две световни войни.

Добави коментар

Водещи новини