Красимир Янков призова: Да се спре разцепването на БСП

  • 14 ноември 2019 16:45

  • 714
  • 4
Красимир Янков призова: Да се спре разцепването на БСП
© БСП

Всички загрижени за бъдещето на БСП ще бъдат обективни. Очакванията към БСП е да бъде алтернатива на ГЕРБ и да свали Борисов от власт. Резултатът от местните избори показа, че най-силната подкрепа по областите е 22%. Това заяви депутатът от БСП Красимир Янков в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия. 

"Ръстът на минималната пенсия до 250 лв. не е достатъчен, след като над 360 лв. е прагът на бедността. Ако не бяха вдигнали пенсиите, нямаше какво да обясняват на избирателите", каза още той.

Управляващите се разбраха за 250 лева минимална пенсия, първият ден от болничните няма да се заплаща

"Ръководството на БСП-Варна трябва да се оттегли. БСП губи подкрепа в много райони", коментира Янков. 

БСП - Варна твърдят, че няма решение за искане на оставки на Нинова и Кирил Добрев

"Нинова беше избрана с широка подкрепа. Тогава БСП имаше нужда от енергия и ново обединение", разкри депутатът от БСП. 

"Ако БСП събере целия си капацитет може и да стане първа сила. Трябва да се спре разцепването на БСП. Няма опозиция на политиките и идейната платформа. Има хора с критично мнение, а не опозиция", каза Янков на въпрос за вътрешнополитическите отношения в БСП.

"В партията трябва да има диалог. Колективното начало трябва да се възобнови в БСП", допълни още той. 

"Трябва да се попита и каква е ефективността на партийната телевизия. Голям ресурс беше налят, а ефект нямаше. БСП не получава доверието на гражданите, такова какво ни се иска на нас - доверие, което да свали Борисов", завърши Красимир Янков. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
714 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Манев

2019.11.15 | 15:29

4

Крайно време е столетницата да престане да съществува за да се роди една нова съвременна партия. БКП и тъй наречения социализъм е плод на една утопия и като наблюдавам най "прогресивните" социалисти правя заключение че са много умствено деформирани.

2019.11.14 | 18:12

2

Вие от бсп нямате държява,отивайтеси в русия.За какво разцепване и събиране говорите.А там водкажиите щеви изпият мозъчето цървено,изобщо ако имате

2019.11.14 | 18:45

3

държАва

2019.11.14 | 17:27

1

БСП губи и ще губи поддръжници, докато масово използва лъжата и шашмата. На пример: Костинбродската афера, лъжата че Мая Манолова е независима и не е свързана с нея, трикът с организираните от тях цигани, които да гласуват за ГЕРБ, но да бъдат филмиране, за да излезе, че ГЕРБ печели заради циганите. Това обижда хората като мен, защото тези номера са за тъпанари, а аз не се чувствам такъв. Не им вярвам. Не могат да разчитат на мен!

Добави коментар

Водещи новини