Новият кмет на Аксаково пое поста

  • 12 ноември 2019 09:47

  • 215
  • 0
Новият кмет на Аксаково пое поста
© Община Аксаково

Новият кмет на Аксаково инж. Атанас Стоилов положи клетва. Това стана на официална церемония, открита от областния управител на Варна Стоян Пасев.

Беше гласуван и новият общински съвет.

Фандъкова и новите общинари полагат клетва

"За мен е изключителна чест на бъда кмет на Община Аксаково. Да бъдеш избиран е все по-тежко всеки следващ път, тъй като хората имат реални, ясни претенции към работата ти, очаквания и изисквания, на които трябва да отговаряш", заяви новият кмет.

"А високият резултат е благодарение на добрата работа - както на екипа, така и на Общинския съвет. Лесно е да градиш върху солидна основа и аз съм благодарен на всички, с които в годините я създаваме и надграждаме. Голямото доверие аз приемам като огромна отговорност“, каза още инж.Стоилов, цитиран от Фокус.

„Община Аксаково като сила и развитие отстъпва само на Варна. В следващите 4 години имаме шанса да реализираме изключително сериозни проекти, които ще променят живота на всички - отварянето на магистрала „Хемус” към град Игнатиево е във финалната си проектна фаза. Икономическата зона, която подготвяме с Община Варна, също вече е в подготвителна фаза. Направили сме постъпки за обособяването на 10 000 декара земя. В този мащаб и на това място това ще е най-мощната индустриална зона в страната, тъй като ще се формира в близост до две пристанища, летищен комплекс и две магистрали”. Така новоизбраният кмет на Община Аксаково инж. Стоилов маркира основните приоритети за развитие на общината в следващите четири години.
Веднага след клетвата на инж. Атанас Стоилов и на кметовете на населените места в общината, Светла Добрева от ГЕРБ бе избрана председател на ОбС - Аксаково.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
215 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини