Ангел Найденов: Комисията „Хохегер” е наказателна операция срещу Станишев

  • 23 март 2012 08:25

  • 767
  • 1
Ангел Найденов: Комисията „Хохегер” е наказателна операция срещу Станишев
©

Причина за създаването на Парламентарната комисия „Хохегер” е да се разбере за какво става на въпрос, за възстановяване на паметта. Необходима е да се отговори на българските граждани за какво са давани парите.

Основният въпрос е за какво са изхарчени тези пари и ако не са изхарчени по предназначение, то този, който не си е свършил работата, да си върне парите. Това каза Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в, народен представител от ГЕРБ, в сутрешния блок на Нова телевизия. На въпрос дали австрийският лобист Петер Хохегер е добър герой, Главчев коментира, че това ще стане ясно след разследването на случая.

От своя страна, Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен, народен представител от Коалиция за България, каза, че създаването на комисията е наказателна операция срещу лидера на БСП – Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Целта не е да се изчисти въпроса със сключените договори, категоричен бе Найденов.

Последвайте канала на

767 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2012.03.23 | 16:03

1
Ама това е същото, като скандала Първанов&Марин ,защо всички БСПейчета толкова бягат от разследване на дейността им ,нали са честни ,нали всичко е точно ,нали няма нито кражби ,нито нарушения ? Мишоци ,измъкнати от качето със сирене - това са те !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини