Бойко Борисов: Парламентът не е място за анонимки

  • 10 юни 2011 11:29

  • 1497
  • 1
Бойко Борисов: Парламентът не е място за анонимки
© Булфото

Това каза премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на парламентарния контрол, който благодари на БСП, ДПС, НДСВ, на всички от ГЕРБ и сините, които са в ЕП.

Доказателство за добрата оценка е, че директорът на Европол пристигна специално в България, каза премиерът.

Борисов цитира думите на директора на Европол Роб Уейнрайт - „като продължаваме да виждаме полицейските успехи на България, съм сигурен, че България ще продължи успешно да се справя с организираната престъпност”.

Операция „Еврото” една от най-добрите операции в Европа, заяви той.

Има поне десет планирани общи операции между службите в Европа. Една от тях стана само преди броени дни, каза още Борисов, визирайки разкритата печатница за фалшиви пари в София, както и най-голямото количество кокаин задържано на пристанище Варна.

„Искам да ви уверя, че внимателно четем и внимателно слушаме критиките и затова толкова активно работим”, посочи премиерът.

Като главен секретар на МВР, съм получил всички възможни полицейски награди в света. От всички служби, каза премиерът в отговор на въпрос на независимия депутат Емил Василев - дали Борисов е имал нещо общо с група на сръбски наркотрафиканти.
Б

орисов заяви, че правителството работи с ДЕА и с други институции, както и се провеждат често лични срещи между тях. „Всичко това за наркотрафика, като пътеки, се знае, контролира се, работи се по тях. Не се подвеждайте по тези глупости, не го правете”, призова Борисов депутатите.

„Ще посочим конкретни служители от високите етажи на МВР и вие лично трябва да ги проверите. Когато това се случи, ще направим второ питане в Народното събрание”, каза Яне Янев.

Депутатът Емил Василев заяви, че на всички депутати е било раздадено съобщение, както и на премиера, и че ако Борисов не отговори на него до 13.00 часа днес, съобщението ще бъде разпространено в медиите.

Борисов отвърна, че още преди 4 дни е знаел за това и призова да не се превръща парламентът в място, където се раздават анонимки.

Последвайте канала на

1497 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Асен

2011.06.10 | 12:50

1
Че можете да четете вече е успех. Добре би било и да разбирате прочетеното. Засега това не е факт.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини