Волен Сидеров: Плевнелиев да реагира на румънските претенции към България

  • 22 март 2012 09:35

  • 1265
  • 3
Волен Сидеров: Плевнелиев да реагира на румънските претенции към България
©

Лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа прочете от парламентарната трибуна декларацията, с която парламентарната група излезе вчера по повод териториалните претенции на Румъния към Република България.

"Партия "Атака" решително и категорично се противопоставя на претенциите от румънска страна за корекции на границата по континенталния шелф на двете страни. Настояваме МВнР на Република България да реагира незабавно в полза на българския национален интерес. Настояваме - президентът на Република България да реагира незабавно. Смятам, че Народното събрание също трябва да излезе с декларация по този повод и веднага да реагира на тези необосновани претенции от румънска страна", обърна се Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа към председателя на Народното събрание Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23.

Йордан БакаловЙордан Бакалов Йордан Бакалов е роден на 1 септември 1960 г. в град Асеновград. Завършил е ТИХ „Асен от ПГ на Синята коалиция поиска председателят на парламента Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 да се намеси и да поиска извънредно заседание на Комисията по вътрешен ред и сигурност в парламента, за което настояват 9 депутати, тъй като председателят на комисията Анастас Анастасов е отказал, въпреки че е задължен да го направи.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1265 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
n

2012.03.23 | 20:28

3
За пореден път ПП АТАКА е единствента партия която защитава Българските национални интереси. Циганите-РОМънци да връщат на България Северна Добруджа.

2012.03.23 | 20:28

2
росене мишка пращай танкове и самолети.Добруджа е Българска земя.
Капера

2012.03.22 | 19:11

1
Мижитурки !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини