Борисов: И ние с Кралев можем да излезем във вид на гимнастички и да кажем - каквото правителството, такива и гимнастичките

Това си е работа изцяло на Българския футболен съюз. Аз съм казал само, че с това ръководство на Българския футболен съюз държавата няма да има финансови взаимоотношения. Това заяви в Брюксел премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по повод днешното заседание на Изпълкома на Българския футболен съюз, на което се очаква да бъде гласувана оставката на Борислав Михайлов. Припомняме, че оставката на президента на БФС беше поискана от министър-председателя след срамната загуба и расисткия скандал на футболната квалификация България - Англия. 

В който и град да отидем, ни казват - искаме стадион. Това са 15-20 милиона за всеки един от тях. Трябва ли държавата да ги даде на нещо, което обществото не приема. Чували сте ме неведнъж и два пъти, че ако БФС сложи 5-годишна програма за детско-юношеския футбол за Х милиона на година, сме готови да седнем и да разговаряме с тях, каза Борисов.

С това ръководство, съгласете се, да седна да говоря с Борислав Михайлов днес, да поема всичките му пасиви. Не искам. Футболните хора ще правят ли конгрес, няма ли да правят, ще избират ли, няма ли да избират, ще подават ли оставка, няма ли да подават, това си е лично тяхно право. Ние в това не се бъркаме. Каквото решат – ако нас ни удовлетворява като прозрачност, като чистота, подкрепа на обществото, сядаме и подпомагаме детско-юношеския футбол. Не ни вкарвайте в драмата какво ще решат футболните хора. Както всяка федерация, те имат право да го решат. А ние политиците да се отъждестявавме с победите или със загубите и да поемаме пасивите или активите, е погрешно. Защото, като дойдат златните момичета със златните медали, ние можем да излезем с Кралев във вид на гимнастички и да кажем - каквото ни е правителството, такива са ни и гимнастичките. Не е правилно и би било добре и опонентите ни да се съобразяват с това, посочи Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Премиерът изтъкна и разговора си в Брюксел с британския му колега Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е. Заедно сме срещу расизма, отбеляза Борисов и подчерта прекрасните отношения, които България има с Обединеното кралство.

 

Коментари

 1. 2019.10.19 | 09:49

  Тоя трябва да влезе в учебниците по психиатрия !!!

  1. 2019.10.19 | 17:12

   А ти трябва да влезеш пак в разпраната минджа на майка ти, старата бесепарска к.урва, за да те абортира. червен боклук!

 2. 2019.10.18 | 14:21

  КАКТО ВИНАГИ ПРОСТ В ИЗКАЗА СИ И ЛИПСАТА НА ЛОГИКА ТЕ ЗАМИСЛЯ,ДАЛИ НЕ ГОВОРИ ЗАРАДИ САМОТО ГОВОРЕНЕ?ТОЕСТ ДА СЕ НАМИРА НА ПРИКАЗКА?

  1. 2019.10.19 | 11:41

   логика те замисля; дали не те замисля заради самото замисляне, тоест да се замислиш в замисъла на мисълта?

 3. 2019.10.19 | 09:47

  СТРАНДЖА -- Борисов , Цветанов , Плевнелиев -тримата герои на Д. Донев - тримата глупаци !!

 4. 2019.10.19 | 09:45

  Бива ли тоя човек да бъде такъв глупак ?? Бог да пази България с такова " управление " !

 5. 2019.10.18 | 13:40

  oceзaeмo пpoмeнитe. Kъм мapт мeceц ce oчakвa фopмиpaнeтo нa нoв пpoгpaмeн шиpokocпekтъpeн kaбинeт, koйтo щe бъдe вpeмeнeн – oт гoдинa дo двe. Бopиcoв e пocтaвeн в мeждyнapoднa изoлaция, зapaди cлyчвaщoтo ce в Бългapия и зapaди влияниeтo нa Пeeвckи във вcичkи пoлитичeckи, влacтoви и иkoнoмичeckи пpoцecи. Зaтoвa e винoвeн caмият Бopиcoв, koйтo kaтo мнoгoмaндaтeн пpeмиep гo e пoзвoлил.Нa Бopиcoв мy e oтkaзaнa cpeщa c Тpъмп, c Пyтин, c нoвия пpeмиep нa Гъpция (въpнaxa гo oт въздyxa), c Kypц, c Epдoгaн, c пpeзидeнтa нa Cъpбия, нa Pyмъния… Пpeмиepът нa Ceвepнa Мakeдoния гo „дeтpoниpa“ oт пocтa „лидep нa Зaпaднитe Бaлkaни“, kaтo пoжeлa Гъpция дa пoeмe лидepcтвoтo нa Бaлkaнитe. Дъpжaвният cekpeтap нa CAЩ Мaйk Пoмпeo yмишлeнo зaoбиkoли Бългapия, kaтo нe я вkлючи в Бaлkaнckия cи тyp.Нищo нe e cлyчaйнo и вcичkи диплoмaти paзбиpaт kakвo oзнaчaвa тoвa зa Бългapия и нeйнитe yпpaвлявaщи – The End!Kъм мoмeнтa зaпaднитe и пpeзokeaнckитe дъpжaви oчakвaт пpoтecтитe cpeщy eдинcтвeнaтa kaндидaтypa зa глaвeн пpokypop y нac дa пpoдължaт, kakтo и дa имa дeйcтвия oт cтpaнa нa Бopиcoв, a имeннo – пpeдлaгaнe нa дpyгa kaндидaтypa зa глaвeн пpokypop нa Бългapия. Тoвa мoжe дa ce cлyчи cлeд нeпoдпиcвaнe oт пpeзидeнтa нa ykaзa зa нaзнaчaвaнeтo нa Ивaн Гeшeв зa глaвeн пpokypop. Cлeд тoвa нa xoд e пpeмиepът нa Бългapия, c пpeдлoжeниe нa дpyгa фигypa зa тoзи виcok и тaka вaжeн зa дeмokpaтичнoтo paзвитиe нa cтpaнaтa ни пocт – Глaвeн пpokypop нa peпyблиka Бългapия.Бългapия e чacт oт гeoпoлитичeckaтa и иkoнoмичecka cтpaтeгия нa нaшитe пapтньopи. Пpeдвидeнo e y нac дa бъдe изгpaдeн мoщeн зaвoд зa бpoнeтaнkoвa тexниka, peмoнт нa caмoлeти, kakтo и зa пpoизвoдcтвo нa двигaтeли нa вepтoлeти, дa бъдe въpнaтa cилaтa и зaчитaнeтo нa въpxoвeнcтвoтo нa зakoнa, cвoбoдaтa нa мeдиитe и дeмoнтиpaнa kopyпциятa. Тoвa щe ce cлyчи, oбaчe, cлeд изпълнeниe нa пocтaвeнитe ycлoвия…, в koитo Пeeвckи и Бopиcoв нe ca чacт oт бъдeщeтo нa Бългapия.

  1. 2019.10.19 | 02:33

   Трудно ще се намери по-компетентна измислица.

 6. 2019.10.18 | 11:40

  каква ли гледка ще бъдете?

  1. 2019.10.18 | 16:32
   Дано да не излизат, какво ли трико ще им се хване, особено на тоя Кралев?!
 7. 2019.10.18 | 14:49

  Сложете си по 3 пейки и ще видим!!!

  1. 2019.10.18 | 14:55

   Даже и по 5 ще Ви стигнат

 8. 2019.10.18 | 14:18

  Ти си длъжен да имаш взаимоотношения със всеки президент на БФС ,без значение как се казва той .Тая държава да не ти е бащиния и да се разпореждаш като частна собственост .Тая държава има органи и структура на ръководство и управление Има конституция за финкционирането на държавата и държавната власт.Лошото е че политическите партии и лидерите им са сукалчета ,зелени, неподготвени ,корумпирани ,далавераджии.

 9. 2019.10.18 | 14:00

  То не за коментиране вече , то няма граници простотията на тоя мазен самодоволен смешник Б.Б

 10. 2019.10.18 | 13:21

  Той ще бъде в историята като човек който е извел държавата от вечната изолация която България е била във самата история наша го има цар Асен братята му тогава отново изолация и тези трима братя и царе се борят за държавата а собствения народ неговите си хора ги избиват такива и комунистите историята говори сама има книги само да си грамотен да прочетеш жалки сте ... Спрете се и усъзнайте се няма шанс да бъде както е било вашето време сега идва времето в което вече не може да верее онова което сте научени Влас кражби не става спрете усазнайте се и заработете може да си искупите греховете който имате то вас трябва да съдят за геноцит БСП спрете просто почнете да работете и се разкайте за всичко пречинено на народаааааа истината е една аааа и за вас има КАРМА ОТ НЕЯ БЯФАНЕ НЯМА ВРЕМЕТО ЩЕ ВИ ПОКАЖЕ

  1. 2019.10.18 | 13:57

   и иckaзa виждaм чe нe caмo cи пaднaл нa дънoтo, aми ти тaka cи гo зaдълбaл, чe нямaш излизaнe oт бeзkpaйният тpaп в koйтo cи ce зapoвил oт злoбa, пpocтoтия, мaлoyмиe и дeбилнocт! Xexexexexexexe и тoя мopaлиcт ce извъдил, чe и пpopok! Xaxaxaxa!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Ще сезира ли Радев Конституционния съд за избора на Гешев за главен прокурор?

Ще сезира ли Радев Конституционния съд за избора на Гешев за главен прокурор?

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.