МС ще разгледа проект на постановление за насърчаване на инвестициите

  • 16 октомври 2019 07:36

  • 339
  • 0
МС ще разгледа проект на постановление за насърчаване на инвестициите
© Pixabay (архив)

Министерският съвет ще разгледа проект на постановление за изменение и допълнение на правилника за прилагане на Закона за насърчаване на инвестициите. Това предвижда дневният редна днешното правителствено заседание.

Министрите ще разгледат още проект на решение за предприемане на действия за получаване от НИМХ на статут на пълноправен член на WELMEC E. V. за разпускането на европейското сътрудничество в законовата метрология. На вниманието на правителството ще попадне и разглеждането на проект на постановление за одобряване на вътрешнокомпенсирани промени на утвърдените разходи по области на политики и бюджетни програми по бюджета на Министерство на финансите за 2019 год.

В дневния ред е включено и разглеждането на проект на постановление за одобряване на допълнителни трансфери за 2019 год. За изплащане на минимални диференцирани размери на паричните средства за физическо възпитание и спорт. Министрите ще разгледат и проект а решение за възлагане на НАП да извърши продажба на имущество, отнето в полза на държавата.

На заседанието ще бъде разгледан и доклад за одобряване на резултатите и взетите решения на неформалното заседание на Съвета на ЕС по земеделие и рибарство, проведено от 22 до 24 септември 2019 год. В Хелзинки.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
339 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини