Вижте какви решения ще взима МС утре

Правителството ще одобри промени в Правилника за прилагане на Закона за насърчаване на инвестициите и в Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30 а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат.

Това съобщи пресслужбата на кабинета. Министрите се очаква на редовното си заседание утре да одобрят и промени в Наредбата за реда за класифициране на растенията и веществата като наркотични. Министерският съвет ще даде съгласие управляващият орган на Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане, съфинансирана от Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица в България за периода 2014- 2020 г., да сключва договори за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ с партньорски организации - общини и районни на общини, в размер до 5 на сто над определения бюджет на оперативната програма.

Кабинетът ще одобри вътрешнокомпенсирани промени на утвърдените разходи по области на политики/бюджетни програми по бюджета на Министерството на финансите за 2019 г., както и допълнителни разходи/ трансфери за 2019 г. за изплащане на минимални диференцирани размери на паричните средства за физическо възпитание и спорт.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет