Парламентът гласува промените в кабинета

  • 21 март 2012 07:44

  • 726
  • 0
Парламентът гласува промените в кабинета
©

Народното събрание ще разгледа и гласува проекторешения за персоналните промени в Министерския съвет на Република България и за промените в постоянните комисии на Народното събрание.

Делян Добрев и Десислава Атанасова ще бъдат новите министри в кабинета на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, на мястото на подалите оставка Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко и д-р Стефан КонстантиновСтефан Константинов Стефан Константинов е роден на 02.01.1966 г. в гр. София. През 1983 г. завършва средното си образование. Номинираната за министър на здравеопазването Десислава Атанасова е предложила за председател на парламентарната комисия по здравеопазването д-р Даниела Дариткова, а за зам.-председател – д-р Галя Милева.

Проектите за решения за персонални промени в Министерския съвет са внесени от министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Проекторешенията за промени в постоянните комисии на Народното събрание са с вносители председателя на ПГ на ГЕРБ Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на и зам.-председателя на ПГ на ГЕРБ Димитър Главчев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
726 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини