Тома Биков за Северна Македония: В момента има геополитически прозорец, от който можем да се възползваме

  • 10 октомври 2019 10:40

  • 828
  • 0
©

В момента има геополитически прозорец, от който можем да се възползваме и да разрушим границата между България и Северна Македония. Това каза депутатът от ПГ на ГЕРБ Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за по време на дебатите за декларацията за Северна Македония и Албания.

"Ще ви призова да обичате повече България, отколкото другите родини", обърна се Биков към Валери Жаблянов. Той посочи, че съжалява, че негови колеги обслужват интересите на чужди държави.

Биков изтъкна, че Договорът за приятелство, добросъседство и сътрудничество със Северна Македония е начало. "Ако търсите краен резултат още при самото му подписване бъркате. Такъв няма да видите, защото наслоенията са много големи и вероятно ще бъдат необходими десетилетия, за да можем да постигнем дори част от това, което искаме. За да постигнем дори част от това, което искаме, би трябвало да демонстрираме единство и съгласие в посоката, която вървим, за да не се случи така, че след някоя друга година отново да се окажем в изходната си позиция. За съжаление от днешните изказвания виждам, че има такъв потенциал и това би било грешка. Ние трябва да търсим възможност да постигнем възможното", каза още Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
828 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини