Зам.-министър Русинова ще участва в пресконференция на тема „Специфични обучения“ помагат за развитието на българския

  • 10 октомври 2019 09:31

  • 321
  • 1
Зам.-министър Русинова ще участва в пресконференция на тема „Специфични обучения“ помагат за развитието на българския
© Булфото (архив)

Заместник-министърът на труда и социалната политика и ръководител на Управляващия орган на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ Зорница РусиноваЗорница Русинова Зорница Русинова е магистър по международни икономически отношения  от Университета за ще участва в пресконференция на тема „Специфични обучения“ помагат за развитието на българския бизнес“.

Това съобщиха от пресцентъра на МТСП.

Събитието ще се проведе от 15:00 часа на 11 октомври (петък) в зала „София“ на СТЦ Интерпред на адрес: бул. „Драган Цанков“ №36. В пресконференцията ще участват и изпълнителният директор на „Мусала Софт“ АД Делян Лилов, президентът на компанията Елена Маринова и Себастиан Дашнер, лектор в едно от обученията на „Мусала Софт“ АД.

По време на пресконференцията ще бъде предоставена информация за проекта на „Мусала Софт“ по процедурата „Специфични обучения“ на ОПРЧР. Зам.-министър Зорница РусиноваЗорница Русинова Зорница Русинова е магистър по международни икономически отношения  от Университета за ще даде подробности за изпълнението на цялата операция.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
321 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Драган

2019.10.10 | 09:41

1

Зорница, демек Венера. Като я гледам има нещо венерическо в нея.

Добави коментар

Водещи новини