Зам.-председателят на ЕК Юрки Катайнен ще посети София

  • 04 октомври 2019 16:08

  • 270
  • 0
Зам.-председателят на ЕК Юрки Катайнен ще посети София
© Булфото (архив)

Заместник-председателят на Европейската комисия, отговарящ за работните места, растежа, инвестициите и конкурентоспособността, Юрки Катайнен ще бъде на посещение в България на 7 и 8 октомври, съобщиха от пресцентъра на Представителството на ЕК в България.

На 7 октомври (понеделник) от 17:00 ч. в Дома на Европа в София (ул. Г. С. Раковски 124) заместник-председателят Катайнен ще участва в граждански диалог на тема „Каква Европа искаме? Новите приоритети за развитието на ЕС". В дискусията ще включат също евродепутатът Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по и заместник-кметът на София по направление „Финанси и стопанска дейност“ Дончо Барбалов. 

На 8 октомври (вторник) Юрки Катайнен ще проведе срещи със заместник министър-председателя Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник, министъра на финансите Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва, министъра на образованието Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009 и министъра на околната среда и водите Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
270 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини