Дончев не може да привлече стратегически инвеститор, политиките му са неуспешни

Материалът е написан от журналиста Ивайло Митков от сайта topnovini.bg в навечерието на появилата се информация за инвестиции на Volkswagen в Турция.

Не бива да очакваме Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник, който е философ по образование и експериментатор по душа, но на гърба на бизнеса да доведе компания като "Фолксваген". Възлагаме прекалено големи надежди на човек, който не можа да оправи бакиите на НДК и да привлече стратегически инвеститор.

Ако не е високата му държавна позиция, с визитката си и неуспешните икономически политики,такъв човек никога няма как да седне пред бизнесмени на това ниво.

Нека видим какво е свършил до тук? Габрово - един неподдържан и циганизиран град и една кметица, чиято нерешителност е пословична, но добре пази кметския стол. Електронно правителство - отново нулеви резултати!

Още по-зле, тежки щети, като се има предвид пробива в НАП и срива на търговския регистър. Така широко прокламираните икономически реформи и нов икономически модел, също се оказаха един философски балон и тези преписани от учебниците по икономика. Освен плахото представяне пред 50 човека нищо друго не последва.

Агенцията за контрол и движение по пътищата, която бе оглавена от Малина КрумоваМалина Крумова Малина Крумова P { margin-bottom: 0.08in; }е служебен заместник министър-председател по европейските е също така един безмислен орган, който подобно на него бълва философски послания, когато става дума за живота на хората.

Агенцията за малки и средни предприятия и тази за инвестиции, в които храбрият философ уж наблюдава също мъждукат колкото да ги има като такива.

Да не забравяме, че великият вицепремиер отговоря и за други сектори, като култура, спорт, образование. Тук резултатите не са по различни - или дела, като това на Боршош или нищо, което да промени изоснови назадничавата система в спорта и културата.

Остава единствено Фондът на фондовете, който отчита някакъв напредък, но това е защото му го взеха, и в момента се контролира от Министерството на финансите и това на Икономиката.

За да се върнем там откъдето тръгнахме! Как очакваме такъв човек да доведе голям инвеститор? Може, ама друг път, както той каза - това е неизбежно! Бих допълнил, като смъртта.

Коментари

 1. 2019.10.04 | 18:55

  ЛЪЖА !!!!!!! ФАЛШ..........

 2. 2019.10.04 | 16:52

  Тоя не е ли същият който беше шеф дълги години на "Отворено общество " Габрово ??

 3. 2019.10.04 | 12:31

  всичкото гербераст са едни хвалипръцковци, забият два пирона и се скъсват да се хвалят.
  дъжавата потъва, а те се хвалят, че напояват.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет