Цветанов се срещна с представители на Международния републикански институт на САЩ, които посетиха ЕАЦС

  • 27 септември 2019 16:39

  • 929
  • 3
Цветанов се срещна с представители на Международния републикански институт на САЩ, които посетиха ЕАЦС
© ЕАЦС

На посещение днес в офиса на Евро-атлантическия център за сигурност бяха Скот Мастик, заместник-председател за програми на Международния републикански институт, Пол Маккарти, регионален директор за Европа и Оуен Поун, резидентен директор на програмата в Северна Македония.

Представителите на института се срещнаха с председателя на Управителния съвет на центъра Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и изпълнителния директор София Петкова. Цветанов представи основните параметри на предстоящите инициативи и проекти на Евро-атлантическия център за сигурност, като акцентира върху търсените резултати на национално и регионално ниво. Той подчерта и важността от присъствието на организации като Международния републикански институт в България и региона на Западните Балкани. “Партньорството с организации като Вашата може да генерира важна добавена стойност в работата на мозъчните тръстове по редица теми, свързани със сигурността, както в страната ни, така и в региона,” заяви Цветанов, съобщават от ЕАЦС.

Последвайте канала на

Novini.bg
929 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
БГ действителност

2019.09.28 | 10:07

3

Мястото на тоя престъпник е в затвора. Заради "правосъдие геит" повече няма да гласувам. На политици и правосъдие нямам доверие. Те са държава в държавата и за тях законите не съществуват. Тези които гласуват се съгласяват с безнаказаната престъпност, геи парадите, джендърството и унищожението на държавата.

2019.09.27 | 22:17

2

Бах, мама му! Цвъчко ръководи мозъчен тръст. След като педизвика мозъчна атака от всички читави българи против далаверите с апартаментите му... Помним ние, помним! Не забравяме. Чакаме да дойде сгодният момент! А, той идва...

2019.09.27 | 21:24

1

кой плаща всичко това

Добави коментар

Водещи новини