Станишев: Политиката на ГЕРБ е вредна

  • 19 март 2012 15:17

  • 1815
  • 18
Станишев: Политиката на ГЕРБ е вредна
©

"За мен е най-важното БСП да се покаже пред българите като европейска партия", каза днес лидерът на партията Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

"Честно казано - в момента имам много по-важни задачи от пререкания с когото и да било, в това число и с Георги Първанов", лаконичен бе червеният лидер.

Станишев коментира и идеята на Първанов за това, че лидерът на БСП трябва да се избира пряко от партийните организации, а не от конгреса. "Ще имаме конгрес след два месеца. Първанов много добре знае, че няма как да се организира прекият избор по време на тази кампания. Аз вярвам, че БСП може да бъде политическа сила в следващия парламент, защото политиката на ГЕРБ е вредна. Ние трябва да изработим ясни политически критерии", каза още Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1815 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
BILBO

2012.05.28 | 16:32

18
Няма по-вредни плужеци от бившите комунисти и лекетата които са изцвъкали. Направо да се издрайфа човек от подобни гнусни петна.
ГЕРБ-ТУМОРА НА БЪЛГАРИЯ!

2012.03.24 | 21:01

17
НОВИЯТ МОРАЛ НА ГЕРБ и тяхната "Швейцaрия на Балканите " към днешна дата 2012 год: - Най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС с най-ниските при това ЗАМРАЗЕНИ от всенародния любимец Симеон Дянков заплати и пенсии - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Тотално разбита икономика, най-високите лихвени проценти в ЕС, смазване на малкия и среден бизнес, неразплащане на ддс и неразплащане навреме от страна на държавата със частниците, огромна междуфирмена задлъжнялолст - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Покачване на цените на основни и жизненоважни продукти, покачване на ток,вода и парно - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Разбито здравеопазване , липса на лекарства за онкоболните, закърняла здравна реформа - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Значително нарастване на дела на сивия сектор и политически чадър над контрабандата на цигари, горива и алкохол - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Орязване на всякакви социални пакети и придобивки и неизплащане на детски надбавки на българските майки поради смехотворно законодателство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Близо 2 милиарда лева за прогнилата и корумпирана система на МВР и военното министерство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Откриване на паметник за прослава на американските летци бомбандирали София - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Млади и интелигентно изглеждащи българи излезли по улиците да разпродават библиотеките си от безпаричие и мизерия - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Етнически българи ровещи в казаните за смет - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Етнически българи раздаващи брошурки по улиците да спечелят някои лев за комат хляб и кисело мляко - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Етнически българи чистещи стъклата на колите по булевардите за някоя друга стотинка - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Етнически българи които от безпаричие и отчаяние отиват на гурбет да чистят кенефи, да гледат старци, да берат ягоди,маслини,портокали и да ринат обори зад граница - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !

2012.03.21 | 17:25

16
Ми вредна е политиката на герб, но и вие сте вредни

2012.03.21 | 17:25

15
''Аз вярвам, че БСП може да бъде политическа сила в следващия парламент''-ти може и да вярваш но освен червените бабички нз кой друг ти вярва.ходи си в европа и си седи там.

2012.03.20 | 21:35

10
ти може и в дядо мраз да вярваш,ама хората ти разбраха номерата и не, че не ти вярват,те просто немогат да те гледат!
ГЕРБ-ТУМОРА НА БЪЛГАРИЯ...

2012.03.21 | 17:24

14
След серията скандали през последните седмици Бойко Борисов няма полезен ход. Неговият модел на управление се изчерпи. Затова и той няма полезен ход – нито в здравеопазването, нито в икономиката. Никъде. Една смяна на здравния министър би била израз на безпомощност. Самият министър на здравеопазването не знае какво прави или се прави, че не знае. Скандалите в здравеопазването са символ на неумението да се управлява. Самите чиновници крадат колкото могат и каквото могат, защото надушиха, че държавата свършва. Това е началото на Виденовата зима. Онова, което се задава, не сме го виждали от времето на Виденов – спад на икономиката, блокиране на институции, неплащане на лекарства, неплащане на пенсии, закриване на училища. Това няма да се случи веднага, защото все пак зимата мина, а лятото малко ще омекоти нещата, но все пак до края на годината ще започне да се случва. Парите на държавата свършват някъде до средата на годината през юни-юли. Оттам нататък през есента ще блокират цели системи. Трябва да очакваме огромен хаос и обществено недоволство. Някои хора вече са усетили, че средствата в държавата свършват, и всички са се накачулили и помпат последните пари, като по този начин съкращават времето до фалита. Наблюдаваме как всеки използва своето господстващо положение и се опитва да акумулира пари. Вижте динамиката на бонусите. През 2010 година въобще ги няма, а през 2011 г. се удвояват навсякъде. Това е показателно. Винаги трябва да се ориентираме по поведението на чиновника и монополиста. Те са като канарчетата в мините едно време. Ако канарчето умре – значи в мината има газ. В нашия случай, когато монополистите започнат да безобразничат, значи идва краят на парите
линия

2012.03.21 | 17:24

13
най-вредният политик е Станишев той открадна милиони и сега пак се слага в предна линия.Не можете да стигнете Бойката след светлинни години много трябва да дишате след него..............................
:):):):)

2012.03.20 | 21:35

12
най-мазния сред мазните е на път да излети даже от червената банда,барабар със съветниците си/от дс/ "мишоци",не че Гоце е по добър,но поне е мъжкар,а не напасващо се мекотело и плачещо вечно за нещо подобие на мъж.
Джорето

2012.03.20 | 16:43

5
Тоя сайт да не е базиран на Позитано?Две секретарки са написали 6 коментара...
:( ?!

2012.03.20 | 21:35

11
виш гласовете и ще ти стане ясно,не си далече от истината....
НЕ

2012.03.20 | 16:42

2
всичко е поръчка,на едно обикновено хорско мнение, Серьожа и другари пишат по пет коментара в защита на вожда...дали ще могат пак да манипулират хората...ЕДВАЛИ!!!
Галин

2012.03.20 | 16:49

9
Първанов хептен глупости започна да ръси.

2012.03.20 | 16:49

8
СЪЪЪЪСЕЕЕЕЛ!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини