Вежди Рашидов: Бойко Борисов не е диктатор

  • 19 март 2012 10:22

  • 1378
  • 1
Вежди Рашидов: Бойко Борисов не е диктатор
© Булфото

Някои си мислят, че премиерът е диктатор - не, той е диалогичен човек и едни рокади трябва да се приемат за нормални.

Това каза пред БНТ министърът на културата Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко по повод промените в правителството на ГЕРБ, като добави, че никой не е женен за властта.

"Нямам правото да обсъждам решенията на премиера, в йерархията той е на най-високото място. Не мога в ролята ми на министър да обсъждам неговите решения. Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е този, който решава с какъв екип ще работи. Той има свещеното право да избира с кой да работи и с кой не", посочи министърът на културата.

Той изрази съжаление за отстраняването на икономическия министър Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко, който, по думите на Рашидов, е "добро момче". "Имахме добри контакти, но пак казвам – не обсъждам решенията на премиера Борисов. Ако в кабинета не спорим, то това означава, че той не е жив. Аз споря основно със себе си, оставам младите първо да се изкажат", каза още Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1378 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Бичето

2012.03.20 | 07:01

1
Вежди Рашидов: Бойко Борисов не е диктатор Да бе да не е въобще Рашидов пий си хапчетата ! Ти пък кога изтрезня че и акъл взе да даваш !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини