Хамид Хамид: Трагично е, че Слънчев бряг и Златни пясъци се превръщат в Нареченски бани

  • 13 септември 2019 16:35

  • 8728
  • 8
Хамид Хамид: Трагично е, че Слънчев бряг и Златни пясъци се превръщат в Нареченски бани
© Кадър - Нова телевизия

Ние регирахме остро срещу Закона за шума още в края на предходния политически сезон. За съжаление тогава мнозинство не ни чу. Още тогава имахме опасания, че този закон ще доведе до отлив на туристи от заведенията и за съжаление това стана факт. Аз също го видях с очите си, а и цял сезон получвахме сигнали.

Това каза в предаването "Плюс минус" по Нова телевизия депутатът от ДПС Хамид Хамид по повод внесения днес от партията в деловодството на Народното събрание Закон за изменение и допълнение на Закона за защита от шума в околната среда. "Туристи имаше, но заведенията бяха празни. Този закон създаде спокойствие на едни и предизвика огромни проблеми на други. Тези безумни текстове трябва да отпаднат възможно най-бързо. Големите хотели настаняваха туристите в ресторантите си и за това липсваха по заведенията. Не може Слънчев бряг и Несебър да се превръщат в Нареченски бани. Това е трагично. Данните на хотелиерите и ресторантьорите ни накараха веднага да седнем и да напишем нашите предложения за промени и връщане на старите правила и разпоредби. Слънчев бряг и Златни пясъци са световно известни курорти за младите хора и те ги посещаваха, за да се забавляват. Аз също съм съгласен, че в Нареченски бани не трябва да се вдига шум, но трябва да преценим кой курорт за каква дейност е. Всеки, който е загрижен за дребния и средния бизнес, трябва да подкрепи законопроекта ни", категоричен бе Хамид.

"Няма никакъв спор, че Възродителния процес е най-голямото престъпление на комунистическия режим. Няма как да не се изучава етническото прочистване на голяма част от българския народ. Разговаряме с министъра на образованието и аз вярвам, че Възродителния процес ще се изучава в учебниците", разкри зам.-председателят на ПГ на ДПС.

"ДПС винаги е била силна партия, защото не меним и отстояваме мнението и позицията си. Раздорите в малката коалиция не ни интересуват. Ние отдавна сме казали, че това управление, с участието на тези националисти, рано или късно ще се разпадне. Бледи дубликати на ДПС нямат място в политическия живот. Спокойни сме и не ни притеснява коалицията между ДОСТ и БЗНС. Нашите избиратели знаят много добре кой защитава интересите им", завърши Хамид Хамид.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
8728 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
От алкохолен

2019.09.15 | 02:05

7

туризъм никой не печели. Като толкова искате денонощни чалготеки и шумотеки, направете като хамериканците. Защо ли Лас Вегас е насред пустинята в Аризона?... Намерете някое отдалечено запустяло место и си направете там шумотеките, казината, чалготеките...

в чинията

2019.09.15 | 02:10

8

на Бузлуджа,например,можете да направите стриптийзбар и чалготека ,а пияндетата ще се запознават с историята на комунизЪма в България е ще благославят Господ че тази напаст не ги е сполетяла.

2019.09.13 | 17:46

2

Ама това вас не ви интересува.
Интересува ви само да пълните партийните каси!
А, да си се замислил, как ще е след 5г?
Аз ще ти кажа: пет пъти по-зле, защото няма да има кой да работи.
Даже и да започнете да давате пари, пак няма да има свестни хора за работа.
Като следствие-загуба на пазар!

Z

2019.09.13 | 20:00

6

ДПС нямат интерес България да бъде подредена и просперираща държава. Хаосът по морето ги устройва, защото е част от цялата обстановка, която им е нужна, за да "ловят риба в мътна вода". Това си е чиста проба анти-българска политика, а вие преценете дали е държавна измяна да действаш срещу интереса на държавата си.

2019.09.13 | 19:23

5

Добре, че чалгата ви спря клиентите. Обслужването с ритници срещу клиенти и цените са много добра реклама за вас. Безсрамници нагли.

Народен човек

2019.09.13 | 19:03

4

Не заслужавате човек да ви стъпи на гадното насрано море . Нашето Черноморие отдавна нестава . Пълен кенеф . Лев да не видите , празни да са ви хотелите и заведенията .

2019.09.13 | 18:53

3

Не разбрах, как от 13 лайка, станаха 4?

2019.09.13 | 17:13

1

Абе малоумник,
Научи един-два езика, ела тук в Скандинавия, научи културата, за да разбереш, какво иска пазара.
Няма значение, какво искаш ти!
Преди 10 г. тук, всеки беше чувал за Сл. Бряг, а сега никой.
Даже и тези, които са ходили(младежите да купонясват) не се гордеят с това и изобщо не се хвалят.
Стария Несебър има 13 църкви, но никой турист не ходи да види история, там.
Маркетирате го, като алкохолен туризъм-получавате клиенти: млади, необразован и без морал, които ме се връщат.
Може и нареченски бани да продавате на чужденци, стига да знаете как!

Добави коментар

Водещи новини