Славчо Атанасов: Няма да има разпад на коалицията

  • 12 септември 2019 07:54

  • 466
  • 0
Славчо Атанасов: Няма да има разпад на коалицията
© Кадър: БТВ

Спорът в коалицията е чисто юридически. Хората не се интересуват от него, а от това, което правим за тях. Най-сложното нещо в политиката е коалицията. Не помня коалиция, която да не е имала вътрешни търкания. Това заяви депутатът и кандидат за кмет на Пловдив, издигнат от НФСБ и ВМРО Славчо АтанасовСлавчо АтанасовСлавчо Атанасов е български политик, кмет на град Пловдив от 2007 г. до октомври 2011 г. Член е на партия в ефира на БТВ.

„На изборите се видя, че колегите от "Атака" нападнаха своите собствени колеги от ВМРО. След това, което се случи, нямаше как да продължат заедно. Има една политическа лоялност, която се следва. Много жалко за Явор Нотев и проф. Станислав Станилов, коментира той.

„На последните евроизбори трябваше да се явим заедно, при което щяхме да имаме още един евродевпутат. Нашите лидери решиха да се явят поотделно и това беше грешка. Една от причината, колегите от ВМРО да съберат целия патриотичен вот бе, че кампанията започна по-рано, а и много хора решиха да не разпиляват вота си“, смята Атанасов.

„Няма да има разпад на коалицията, защото и двете партии са си крайно необходими. Коалицията между патриотични формации се приема много добре“, каза още кандидатър за кмет на Пловдив.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
466 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини