Има ли външен натиск за смяната на министри?

  • 17 март 2012 14:15

  • 1555
  • 0
Има ли външен натиск за смяната на министри?
©

Тази сутрин във „Факторът Кошлуков” политологът Румяна КолароваРумяна Коларова Доц. д-р Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 г. в София. Румяна Коларова е университетски изрази своето предположение, че смяната на министъра на икономиката и туризма Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко и на здравния министър Стефан КонстантиновСтефан Константинов Стефан Константинов е роден на 02.01.1966 г. в гр. София. През 1983 г. завършва средното си образование е извършена под външен натиск.

Политологът допълни, че натискът за смяна на здравния министър е бил от страна на парламентарната група, а при Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко, интерпретациите можело да бъдат различни - от руски натиск до натиска на стотината бизнесмени, летели до Катар. Според дамата вероятно става дума за бизнес натиск, защото това министерство е прекалено голямо и там винаги има натиск.

Коларова и другият гост по темата - политологът Васил Тончев, коментираха, че министрите в нормалните европейски държави са над 50-годишни. Относно възрастта на новия икономически министър Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:, Коларова сподели виждането, че хората на 33 в съвременното общество са между конформизма и измамничеството. На такава възраст вече били трима министри и то в ключови министерства, където минават най-много пари - здравното, на икономиката и туризма и това на регионалното развитие и благоустройството, припомниха политолозите.

Не пропускайте да споделяте вашите мнения и коментари по актуални теми на: https://www.facebook.com/pages/Emil-Koshlukov

Гледайте „Факторът Кошлуков” на живо по TV7 всяка събота, 9:00-11:45!

Последвайте канала на

1555 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини