Станишев подкрепи социалиста Франсоа Оланд за президент на Франция

  • 17 март 2012 13:46

  • 2175
  • 6
Станишев подкрепи социалиста Франсоа Оланд за президент на Франция
©

Речтa на лидера на ПЕС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на пред днешната международна конференция в Париж в подкрепа кандидатурата на социалиста Франсоа ОландФрансоа Оланд  Франсоа Жерар Жорж Оланд - Френски политик и президент от  2012 г. Франсоа Оланд е роден на 12 за президент на Франция:

"Приятели,заедно ще променим Европа! Твоята битка, Франсоа, е не само битка за по-доброто бъдеще на Франция. Но и битка за възраждането на Европа. Възраждане на социалната справедливост, която да бъде основана на излизане от кризата чрез икономически растеж, не само чрез мерки за намаляване на разходите и съкращения - каквато политика до момента водят десните правителства. За разлика от тях, ние, социалистит в Европа, вярваме, че има нови отговори и решения на финансовата криза. Трябва да накараме онези, които създадоха кризата на финансовите пазари да участват солидарно в нейното преодоляване. "Да" на бюджетната дисциплина, но само в съчетание с откриване на нови работни места и икономически растеж! Облагането на финансовите пазари с данъци е справедлива мярка и необходима. Нужен ни е втори европейски план "Маршал" за излизане от кризата. Днес е потребно да сме солидарни и сплотени. Да сме заедно! "Не" - на Европа на разделението! "Не" - на Европа на две скорости, както искат десните. А Европа на единението, на солидарността, на възраждането на европейската идея да живеем и работим заедно - това е каузата на европейските социалисти! Да възродим заедно идеята за европейска солидарност, социална справедливост, взаимопомощ. Европа не е такава днес. Затова трябва да я върнем към идеите, заради които тя беше създадена - обединена, хомогенна и силна! "( Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на произнесе речта си на брилянтен френски език, беше поздравен лично от Франсоа ОландФрансоа Оланд  Франсоа Жерар Жорж Оланд - Френски политик и президент от  2012 г. Франсоа Оланд е роден на 12 и Мартин ШулцМартин Шулц Мартин Шулц – германски политик, председател на Европейския парламент Мартин Шулц е роден, лидер на германските социалисти, и от присъствуващите в залата със ставане на крака).

Последвайте канала на

2175 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2012.04.30 | 19:19

6
tozi niama li da vra6ta otkradnatite pari ot naroda ,niama li zatvor za tozi plujek

2012.04.30 | 19:19

5
На следващите избори ще се кандидатирам за президент и КАТО спечеля изборите, веднага ще разпусна армията и ще обявя война на Германия. Единственото изискване за да обявя капитулация ще е да дойдат да избият всички комунисти!

2012.04.30 | 19:18

4
Francia, navremeto velika darjava, ne moje dori da predloji normalen prezident ve4e kolko godini.

2012.04.30 | 19:18

3
Е ,те боклуците ако не се подкрепят кои друг.........
abv

2012.04.30 | 19:17

2
Станишев държи реч на френски във Франция а Бойко държи реч на диалект в България.Къде е Станишев къде е Бойко :):):):):):):):):):):)):)
5

2012.03.17 | 16:51

1
Нов интернет портал - търсачка ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители. Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012! След регистрацията ще получите имейл на български език с кратки съвети! Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад. Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви! Всеки месец, като заплата! Лесно е, става за минута! Нужно е да си потвърдите регистрацията.. Успех! Вашата покана е тук http://signup.wazzub.info/?lrRef=fbaa0cc0

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини