Марешки: Дойде ни до гуша от махленски разправии

  • 04 септември 2019 10:19

  • 728
  • 1
© Кадър Парламент

„Воля“ е най – малката парламентарна партия, но като гледам как върви разпадът при някои колеги, може да се окажем 4-та или 5-та сила в НС“, заяви в обръщение по повод старта на Осмата пленарна сесия на 44-тото НС лидерът на „Воля“ Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

„Всички знаем какво е състоянието на България. Явно, г-н президент Румен Радев, вие го оценявате като негативно. Сега можете това да го промените“, каза той.

Марешки призова Радев да напусне президентското място и да се включи в надпреварата за София. „Иначе това би се смятало за бягство от желанието за промяна“, обясни той. Марешки поздрави Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на и нарече включването ѝ в битката за кметския стол в мъжкарско.

Той помоли да не се превръща в битка предстоящите избори, а всеки един сам да реши кой как се е справил на кметския стол.

„Времето е пари, а парите, които се харчат са наши. Няма да се уморя да повтарям, успехът на всяко едно правителство се определя от парите в джоба на българина“, каза той.

„На всички ни дойде до гуша от махленските разправии в малката коалиция. Вместо да произвежда скандал след скандал, нека да си видят кадрите“, заяви още Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

Последвайте канала на

Десислава Станева
728 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
онзи

2019.09.05 | 10:29

1

май парите които взимате са ви много и аз искам да не правя нищо и да взимам такава заплата

Добави коментар

Водещи новини