Илия Лазаров: Шуробаджанащина в СДС няма да има

  • 04 септември 2019 08:15

  • 324
  • 3
Илия Лазаров: Шуробаджанащина в СДС няма да има
©

"Докато аз съм главен секретар на партията рекет в СДС няма да има"", коментира пред Радио „Фокус“ Илия Лазаров от СДС във връзка с отворено писмо, изпратено от Пловдивските структури на партията до медиите, в което те поставят въпроси за финансирането и регистрацията на партията в ЦИК.

„Имам по-крайно отношение към тези структури в Пловдив, които излязоха с това писмо. Това са структури, които през годините не са дали никакви резултати, били са обгрижвани от редица председатели като се започне от Емил Кабаиванов и се мине през Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва. Винаги са били дундуркани, ухажвани. Не са показали никакви резултати, ние нямаме нито един общински съветник в Пловдив, благодарение на тях. Те са импотентни. Пловдивската интелигенция не ги припознава и аз не смятам, че трябва да им се обръща сериозно внимание. Те с това свое писмо се опитват да рекетират ръководството, а докато аз заемам поста главен секретар това няма да се случи“, обясни той. Илия Лазаров беше категоричен, че основание за подобни настоявания няма да бъдат давани на никого.

„Шуробаджанащината във вида, в който те искат, няма да се случи. Има си правила, има си Устав на партията и всичко се движи спрямо тях“, допълни главният секретар.

Последвайте канала на

Десислава Станева
324 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Stamatis

2019.09.04 | 08:51

3

Кои са тези?! Какво СДС, какви 5 лева, бе?! СДС беше пълно с червени ченгета и техните деца малко бяха демократите и те ги маргинизираха! После се появиха разни, които никой не ги е чувал и се направиха на СДС! Така, че за тези дето не гласуват и собствените им майки да не се правят, че нямат електорат и за една каруца!

Сами си го направиха!

2019.09.04 | 08:29

2

Сега за капак се коалираха с гробокопача си! Може би окончателно да ги обезличи и да им сложи по-красив надгробен камък...

2019.09.04 | 08:20

1

СКОРО И СДС НЯМА ДА ИМА.НЕ ЗНАМ ДОКОЛКО СЪЩЕСТВУВА И В МОМЕНТА.

Добави коментар

Водещи новини