Депутатите започват работа

  • 04 септември 2019 07:09

  • 372
  • 2
Депутатите започват работа
© Булфото (архив)

Започва осмата сесия на 44-тото Народно събрание. Новата сесия ще бъде открита от председателя на Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на - съгласно Правилника за организацията и дейността на Народното събрание.

Сезонът ще започне с химна на Република България и този на Европейския съюз. Веднага след откриването на новата сесия президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще направи обръщение към народа.

По традиция парламентарно представените сили ще излязат с декларации за новия политически сезон. Проектопрограмата за работа на депутатите предвижда оставката на народния представител от ПГ на „БСП за България“ Иван Генов.

Той бе избран за народен представител от листата на 6-ти многомандатен избирателен район – Враца на парламентарните избори през 2017 г.

Депутатите ще се занимаят и с промените в Закона за данъците върху доходите на физическите лица на първо четене. Законопроектът е внесен от ПГ на „Обединени патриоти“.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
372 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
к

2019.09.04 | 13:47

2

Помислих, че ще вършат нещо. А то ще заседават ... пак ли?

grrr

2019.09.04 | 07:53

1

dojivqhme led 30 god.ura

Добави коментар

Водещи новини