Утре се открива новата сесия на Народното събрание

  • 03 септември 2019 17:15

  • 229
  • 0
Утре се открива новата сесия на Народното събрание
© Novini.bg

Утре се открива новата сесия на Народното събрание. В началото на заседанието президентът на Република България Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще направи обръщение към народа и Народното събрание. Очакват се и изявления от парламентарните групи за новия политически сезон.

Проектопрограмата на парламента за 4-5 септември, публикувана на страницата на Народното събрание, предвижда още прекратяване на пълномощията на народния представител от "БСП за България" от Враца Иван Генов, който днес е подал оставка. 

В проекта на дневен ред е второто четене на промени в Закона за измерванията, първото четене на изменения в Закона за електронните съобщения и Годишният доклад за младежта за 2018 г. 

На 5 септември се предвижда парламентът да разгледа ветото на президента върху промените в Закона за военното разузнаване. След това депутатите ще обсъдят на първо четене два законопроекта за изменение на Закона за лова и опазване на дивеча.

В четвъртък от 11.00 часа е насрочен парламентарен контрол. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
229 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини