Волен Сидеров: Ставаме свидетели на една васална политика

  • 16 март 2012 11:22

  • 1728
  • 3
Волен Сидеров: Ставаме свидетели на една васална политика
©

"Какво налага общо заседание между българското и турското правителство? Какви братски проблеми ще решаваме?", попита лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа от парламентарната трибуна.

Той припомни, че външният министър на Турция е заявявал открито имперски позиции за овладяване на териториите, които са принадлежали на бившата Османска империя.

"България не поставя нито един въпрос пред Турция, който касае нашата страна и основно за имотите, които са заграбени. Този въпрос не влиза в програмата на това посещението, което ще бъде в следващите дни в Анкара. Няма да бъде поставен въпросът и за това защо България продължава да плаща пенсии на изселници, които не се знае изобщо дали са живи или мъртви, както и въпросът за влизането на турските ТИР - ове на наша територия без липсата на какъвто и да е регламент", каза Сидеров.

По думите му, тези въпроси не са удобни на турския премиер и затова няма да бъдат поставени. "За съжаление ние сме свидетели на една васална политика", добави лидерът на "Атака".

"Ние можем да водим дипломация с всички държави, но нашите интереси трябва да си ги защитаваме, а това не се случва години наред спрямо Турция", каза още Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

По думите му, след няколко дни ще станем свидетели как българските управляващи ще целунат ръка в Турция.

"Политиката на Анкара е опасна и вредна", заяви Сидеров.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1728 3

Коментари 3

Добави коментар
111111

2012.03.19 | 17:41

2
Много е прав Сидеров и както винаги казва истината.

2012.03.19 | 17:41

3
И аз казвам истината,но тя е пречупена през моите очи,а през твоите дали ще е същата,а понякога истината боли .Нали знаеш поговорката не ме слушай какво говоря ,а гледай какво правя ...а той точно това прави:едно говори,а друго прави...и като го притиснат,прави някой набег до джамията или до Бойко и ...замазва нещата....да не ми се правят на българи,защото са боклуци и ги интересува само парата , а другото е парлама за балъци и лапни шаранчета

2012.03.19 | 17:41

1
Волене,Волене и ти си един Волен...политиката която предлагаш, е политика на конфронтацията и никой не е спечелил от нея,а само носи страдание ...в момента българския народ има нужда от друго и без това страда достатъчно и виж себе си не можеш да оправиш и партията си,а се занимаваш със световна политика,между впрочем ти себе си финансово си се оправил...така,че затвори си устата ще е по-добре за България,ако си толко мъж иди в Столипиново и направи нещо,да видим какво ....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини