Борис Попиванов: Слави Трифонов няма да е готов за местните избори

  • 03 септември 2019 10:17

  • 891
  • 0
Борис Попиванов: Слави Трифонов няма да е готов за местните избори
© Кадър: YouTube

Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в няма да успее да се подготви за местните избори. Създаването на партия с местни структури изисква много време и пари, което до началото на октомври не би могло да се случи. Това смята политологът Борис Попиванов.

Пред Радио Фокус той коментира, че проектът на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в ще присъства виртуално и като медийна и телевизионна платформа. Оттам се очаква да идват мнения и критики за останалите участници в политическия живот.

„Той ще се държи като съдник на останалите, за да може да трупа дивиденти за себе си“, смята Попиванов.

Според него Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в не се интересува от местните, а от парламентарните избори, възможно и от президентските.

„Интересно е защо сега се обявява, когато на България предстоят едни важни избори? Ако обаче той беше пропуснал тези избори да обяви своята партия, то би му било много по-трудно след това да даде обяснение. Сега се опитва да реши двойната задача – да не участва в местния вот, за да не претърпи загуби, но да създаде илюзията, че е деен наблюдател в изборния процес и така да застане от позицията на висша инстанция“, коментира още Попиванов.

Слави Трифонов обяви оттеглянето си от телевизионния екран през юли. Малко след последното предаване, стана ясно, че шоуменът ще заложи на собствен политически проект.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
891 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини