Парламентът удължи работното си време

  • 31 юли 2019 10:54

  • 377
  • 0
Парламентът удължи работното си време
© Novini.bg

Парламентът удължи своето работно време до изчерпване на дневния ред и въпросите за парламентарния контрол. Предложението направи председателят на парламента Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на от парламентарната трибуна. "За" него гласуваха 130 народни представители, "против" - 4 и "въздържали се" - 5, с което то бе прието.

Предстои депутатите да разгледат промените в Закона за съсловната организация на магистър-фармацевтите, проект за решение за отпускане на държавна парична награда за особени заслуги към българската държава и нация, както и второто четене на промените в Закона за физическото възпитание и спорта.

След изчерпване на законодателната част е предвиден парламентарен контрол. В него ще участват 9 министри от кабинета "Борисов" 3. На депутатски питания ще отговарят министъра на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard, на околната среда Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе и на земеделието Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри, както и на правосъдието Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св.. Контролът се провежда в сряда, тъй като днес е последният работен ден на депутатите за тази пленарна сесия. Съгласно правилника за организацията и дейността на парламента лятната ваканция на депутатите е от 1 до 31 август, включително.

Последвайте канала на

Novini.bg
377 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини