Антифашистите: Станишев трябва да бъде избран за лидер на БСП

  • 13 март 2012 11:19

  • 1005
  • 4
Антифашистите: Станишев трябва да бъде избран за лидер на БСП
©

Според Централния съвет на Българския Антифашистки съюз (БАС) – избирането на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на за председател на НС на БСП на предстоящия конгрес ще има голямо вътрешно и международно значение за авторитета на левицата и България.

В Декларация от БАС изтъкват, че в днешния исторически момент е необходимо ръководството на партията да продължи да се оглавява от Станишев. Според българските антифашисти, за да бъде преизбран за президент на ПЕС, Станишев трябва да продължи да ръководи БСП. БАС държат да бъде запазено единството на най-голямата партия в лявото пространство - БСП.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1005 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
.

2014.07.24 | 00:06

4
БСП се нуждае коренна промяна (непосилна за тях) за да става въобще нещо от партията им. Не им е само Станишев проблема
Георги Христов

2014.07.24 | 00:05

3
Наистина Сергей Станишев е достоен политик и българин. Действително в редиците на БСП е проблемът. Аз не съм член на БСП, но искрено уважавам тази партия- защото е приемник на БКП, но и същевременно се възмущавам от това,че в нейните редици останаха и се промъкнаха много : приспособенци; пълзячи; нагаждачи; кариеристи ; службогонци и сеирджии- които я дърпат само назад..
123

2014.07.24 | 00:05

1
Ами до последно и Тодор Живков твърдеше същото - лидерът мисли само доброто на народа, ама врагът с партиен билет го дърпа на зад...

2014.07.24 | 00:05

2
Другарите антифашисти ,тотално ги е хванала старческата деменция. Каква лява партия е БСП ? Партията на Гущеров ,Банев ,Захариев ,Гергов , Арабаджиев и Йосифов - лява партия ?! Да бе ,да !

Добави коментар

Водещи новини