Даниела Дариткова: Не искаме да се манипулира местния вот

Председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела ДаритковаДаниела ДаритковаД-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е коментира в студиото на „Плюс – минус“ по Нова телевизия приетите промени в Изборния кодекс, според които на местния вот няма да има машинно гласуване.

„Това обаче не е коректно точно. Темата за машинно гласуване трябва да се отвори в период, когато няма избори“, каза тя и потвърди, че на местния вот ще има само хартиени бюлетини. „Категорично не е вярно това, че искаме да се манипулира местния вот, а напротив. Искаме да се избегнат всички проблеми, които сега се констатираха“, обясни Дариткова.

Тя напомни призива си, който отправи днес от парламентарната трибуна към всички партии - да се включат в обсъждането на Изборния кодекс.

„Трябва много внимателно след запознаване с мнението на експертите и с европейския опит, да търсим решение“, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ.

Даниела ДаритковаДаниела ДаритковаД-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е категорично отказа да изразява лично мнение по темата.

„По отношение на ветото на президента за субсидиите – непрекъснато ни се напомняше, че трябва да се вслушаме в гражданите и го направихме, те искат 1 лв.“, , напомни още тя.

Относно възможността за финансиране на фирми от частни лица, Дариткова заяви, че това може би го е имало и преди, но незаконно.

 


 

Коментари

  1. 2019.07.24 | 16:32

    Ne go manipulirajte kakto prawite winagi za da peèlite , no towa e zapazena marka na GERB !!

  2. 2019.07.24 | 16:34

    Taq dali si wqrwa na glupostite ?

  3. 2019.07.24 | 16:35

    ДРЪН , ДРЪН !!

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет