ВМРО подкрепя Славчо Атанасов за кметската надпревара за Пловдив

  • 23 юли 2019 11:25

  • 381
  • 0
ВМРО подкрепя Славчо Атанасов за кметската надпревара за Пловдив
© ВМРО

ВМРО има изработена управленска програма и търси отбор, с който да я реализира за Пловдив, заяви на пресконференция в града под тепетата пловдивският депутат от ВМРО в ПГ „Обединени патриоти“ Александър Сиди. Това съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

На срещата с медиите участваха и общинският съветник Нина Гьошева, заместник-кметовете на район „Южен“ Димчо Петров, Апостол Шопов и Павел Милушев.

Програмата на ВМРО предвижда построяване на нови детски ясли и градини, грижи за зелената система и качеството на въздуха и благоустрояване - паркинги и вътрешноквартални улици. Патриотите от ВМРО искат смяна на модела на управление на община Пловдив и връщане на нормалността в политиката.

Сиди категорично заяви, че ВМРО загърбва политическото его, за да се състави успешен отбор, който да управлява община Пловдив.

Няма да издигнем свой партиен кандидат. Започваме разговори с всички политически формации, естествено без ДПС. Първите, с които ще разговаряме, са нашите приятели от НФСБ, заяви депутатът.

Започваме разговори с НФСБ за коалиционно издигане на кандидатурата на Славчо АтанасовСлавчо АтанасовСлавчо Атанасов е български политик, кмет на град Пловдив от 2007 г. до октомври 2011 г. Член е на партия за кмет на община Пловдив, също на съставяне на коалиционна листа и коалиционни кандидати за районни кметове информира Сиди.

Той допълни, че Атанасов е единственият кандидат, който има шанс за успех.

От ВМРО определиха като успешен кмет Славчо АтанасовСлавчо АтанасовСлавчо Атанасов е български политик, кмет на град Пловдив от 2007 г. до октомври 2011 г. Член е на партия, който управляваше общината в мандат 2007-2011 г. В момента Атанасов е народен представител от 16 МИР Пловдив от НФСБ в ПГ „Обединени патриоти“.

На журналистически въпрос Александър Сиди отговори, че не вижда проблем ВМРО да води и разговор с ГЕРБ, но едва ако разговорите с НФСБ не постигнат резултат.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
381 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини