Зам.-председателят на СОС с коментар за кметските избори и ремонтите в София

  • 15 юли 2019 16:49

  • 345
  • 0
Зам.-председателят на СОС с коментар за кметските избори и ремонтите в София
© Нова телевизия

Два пъти тази година имаше увеличение на заплатите на шофьорите на градски транспорт. Брутно заплатата на шофьорите е 2 200- 300 лева. Ще има увеличение с 10% за всяка следваща година. Факт е, че имаме липса на кадри, но професията става все по-атрактивна. Това заяви зам.-председателя на СОС Николай Стойнев в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия.

"Борисовата градина е знаково място, което трябва да пазим. Няма да има строителство в Борисовата градина. Стадионът на ЦСКА трябва да се запази", каза още той.

"Факт е, че Манолова е най-яркото острие на БСП. Тя е юрист с доказан опит и няма да има по-знаков представител от страна на БСП. Целта ще е обаче на изборите за кмет на София, да има независим кандидат, подкрепен от БСП. Безпокои ме фактът, че за сега няма добри алтернативни предложения за развитието на София", разкри зам.-председателя на СОС.

"Нека всички граждани и туристи сами дадат оценката за "Графа". Няма да има СПА комплекс на мястото на къпалнята „Мария Луиза“, защото няма внесени такива документи. Къпалнята е приватизирана през 2003 г., а Столична община преговаря функцията ѝ да бъде възстановена", завърши Николай Стойнев.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
345 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини