Станишев сключил договор с лобист, за да изчисти образа на България

  • 13 март 2012 09:06

  • 1070
  • 2
Станишев сключил договор с лобист, за да изчисти образа на България
©

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цвeтан Цветанов призова депутатите да създадат парламентарна анкетна комисия, която да разследва случая с австрийския лобист Петер Хохегер.

При посещението си в в Брюксел Цветанов е бил информиран за доклад на анкетна комисия на австрийския парламент, в който името на бившия български премиер Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на е било цитирано в крайно неприятна светлина.

В предаването "Преди всички" по БНР заместник-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в каза:
"Важно е да вървим в посока на създаване на правила, тяхното спазване и прозрачността. Вижда се какво се случва в Германия и Австрия, когато правилата биват нарушени. Не се опитваме да отклоним общественото внимание. Проблемите трябва да се поставят пред обществото и то само да прецени кое е съществено и кое не. Предметът на договора с известния лобист е за "Изчистване образа на България". Но този, който трябва да изчиства образа на България в момента изпитва затруднения да изчисти своя образ. Ние, след като сме изпълнили всички изисквания за влизане в Шенген, отново се появяват съмнения за корупция при предишно управление", заяви Главчев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1070 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Darkmind

2012.03.14 | 21:36

2
Танца на един политически труп......

2012.03.14 | 21:36

1
Прекрасна снимка ! Танцуващо Сер гейче.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини