Първанов иска Татяна Дончева в ръководството на БСП

  • 13 март 2012 06:55

  • 1102
  • 2
Първанов иска Татяна Дончева в ръководството на БСП
©

Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в изненадващо направи завой към Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в и я поиска в ръководството на БСП.

Това е доста изненадващ ход, при положение че двамата имаха ледени отношения години наред, озадачени са на „Позитано” 20.

На една от последните срещи с червените си симпатизанти в Монтана Първанов обяви, че бившата депутатка заслужавала да бъде в най-висшето ръководство на столетницата, дори в оперативния щаб.

Според информацията на "Всеки ден", ако стане лидер на БСП, Първанов се готвел за мащабна промяна в ръководството и щял да вкара при себе си всички, които в момента били персона нон грата за Изпълнителното бюро на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Само дни преди да разкрие желанията си за Дончева, самата тя му се озъби, заявявайки, че нито той, нито Станишев може да се опъне на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Първанов приел критиката на съпартийката си спокойно.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1102 2

Коментари 2

Добави коментар
бобо

2012.03.13 | 12:01

2
Аз не харесвам Комунистите обаче Дончева е една от малкото в БСП която още е със всичкият си !

2012.03.13 | 11:04

1
Е как без птеродактил в ръководството на БСП ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини