Димитър Данчев от БСП: Решението да не се регистрираме в НС не е съгласувано с нито една политическа сила

  • 13 юли 2019 20:26

  • 1271
  • 2
Димитър Данчев от БСП: Решението да не се регистрираме в НС не е съгласувано с нито една политическа сила
© Канал 3

Блокирането на заседанието на парламента във връзка с машинното гласуване, не е нововъведение на БСП, това е обичайна парламентарна практика на опозицията за реализиране на политически цели. Използвахме успешно тази парламентарна практика, за да осуетим поредния опит на управляващото мнозинство да реализират една идея в ущърб на хората. Това каза в предаването "Офанзива" по Канал 3 новият секретар на парламентарната група на БСП Димитър Данчев.

Ние от БСП продължаваме да смятаме, че трябва да се търсят начини, по които да се дават възможности на нашите съграждани да гласуват.

Не сме имали предварителни координирани и съгласувани действия с ДПС, както и с която и да било друга политическа партия. Решението да не участваме в регистрацията на работата на Народното събрание беше взето в петък сутринта, преди самото начало на заседанието и не е съгласувано с нито една политическа сила. Защо ДПС са решили в този ден също да не се регистрират, трябва да попитате техните представители, допълни Данчев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1271 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Умник Гюро

2019.07.14 | 00:24

2

Урановите мини ви очакват, долни комунисти-терористи.

коко

2019.07.13 | 21:06

1

Е.. няма как да сте осъласували!И двете формации сте от ДС:))))

Добави коментар

Водещи новини