БСП свали политическото си доверие от градския председател на партията във Варна Борислав Гуцанов

  • 15 юли 2019 15:40

  • 3232
  • 9
БСП свали политическото си доверие от градския председател на партията във Варна Борислав Гуцанов
© Булфото (архив)

Ръководството на БСП взе решение да свали политическото си доверие от градския председател на партията във Варна Борислав Гуцанов.

Това обяви днес лидерът на партията Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за след проведеното заседание на Изпълнителното бюро на БСП. Мотивите за това решение са състоянието на градската структура на БСП в крайморския град, представянето на последните местни избори и противоречия в организацията. До провеждането на градска конференция временно изпълняващ длъжността председател на БСП-Варна ще е Христо Боев. Конференцията ще се проведе в началото на септември.

Нинова каза още, че по време на заседанието на изпълнително бюро във Варна са обсъдени проблемите в града, като сред най-важните са чистота на въздуха, тежкото състояние на уличната мрежа, сметопочистването, канализацията, острата нужда в града от индустриална зона и други, предаде БТА. Тя съобщи още, че от Варна БСП започва национална кампания за допитване към местните жители за проблемите и важните въпроси в тяхната община. Допитването ще е във всички форми на комуникация. Нинова уточни, че от партията искат да чуят какво мислят хората по ключови въпроси и БСП да им предложи решения.

Депутатът от БСП за България проф. Анелия КлисароваАнелия Клисарова Проф. д-р Анелия Клисарова  е родена на 13 декември1961 г. във Варна. Завършва медицина във Варна коментира, че предложеният днес нов здравноосигурителен модел започва грешно, защото не дава информация на каква база са направени изчисленията за него и изобщо дали са правени. По думите й демонополизацията на здравната каса е противно на тяхното мнение. Държавата не бива да абдикира, посочи Клисарова.

БСП ще свика утре заседание на съвета си по външна политика и международна дейност, сигурност и отбрана, на което ще бъде обсъден договорът за закупуването на новите бойни самолети, а съветът ще предложи модел за гласуване, съобщи членът на Изпълнително бюро на партията Атанас Зафиров.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3232 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Умник Гюро

2019.07.15 | 22:36

9

Урановите мини ви очакват, комунисти-терористи.

Крадливото Ленче

2019.07.15 | 18:39

8

Браво Нинова давай наред.

Остап Бендер

2019.07.15 | 18:13

7

Най после,но толкова късно.Цяла варна му знаеше корупционните игри от десетилетия,само Станишковците от Позитано не знаеха.

затова губят избори

2019.07.15 | 17:36

6

Защо демонополизацията на НЗОК е "против тяхното мнение" - за да лекуват циганите с нашите пари безплатно нали и да се правят на загрижени? Напротив, ако мислят за хората и искат да спрат краденето от НЗОК, трябва час по-скоро да се въведе демонополизация и парите ни да отиват в други фондове по желание и в индивидуални партиди, а не с тях да се лекуват неосигурени и всички гета! Е, затова БСП не печели избори - те мислят само за милионерите си - голяма част от които с частни болници!

Божко

2019.07.15 | 16:51

5

Варна все я мислят за тъпа, но видя се, че не е и сега кога има възможност за засилване на воля или поява на нова партия, то и бсп иска да обере такъв вот и насочи в глуха. Мина ви времето на тези игрички. Неглижирахте Варна твърде дълго и много, сега ще берете тези ваши плодове. Да ви е сладко.

Уча се !

2019.07.15 | 16:18

1

"Нинова каза още, че по време на заседанието на изпълнително бюро във Варна са обсъдени проблемите в града, като сред най-важните са чистота на въздуха, тежкото състояние на уличната мрежа, сметопочистването, канализацията, острата нужда в града от индустриална зона и други"

А помните ли, колко хубав о беше, по времето на соцуправленията ?!

Всичка "светеше" и Варна беше като Виена или Женева, еххх .....какви времена бяха, социализъм, комунизъм, баничка и боза 0.2 стотинки, всичко "безплатно" , "никаква престъпност" и т.н. и т.н. ?!

И сега око гласуваме за БСПразсипници, пак това ни чака !

2019.07.15 | 16:38

4

Охоо, прикрити тролове има вече

Тъпуту от очиндол

2019.07.15 | 16:35

3

Еееееееех д.ер

oli

2019.07.15 | 16:34

2

Нали е съученик на Станишев....покрай сухото гори и мокрото.Др. Нинова е голям плюс за герб

Добави коментар

Водещи новини