Депутат от Атака е собственик на четиризвезден луксозен хотел

  • 12 март 2012 12:31

  • 4070
  • 0
Депутат от Атака е собственик на четиризвезден луксозен хотел
©

Депутатът от "Атака" и дясна ръка на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа - Николай ПехливановНиколай Пехливанов Николай Янков Пехливанов е роден на 05 март 1972 година в град Бургас. Той по професия е инженер., откри в Банско новото крило на 4-звездния си хотел "Зелен живот", или както гласи пълното му название - "Грийн Лайф Ски енд СПА Ризорт", пише в. Струма. 

Със съпругата си Весела, която е собственик на агенцията за луксозни недвижими имоти "Естейд трейд", са горди собственици на един от най-луксозните комплекси в курорта под връх Тодорка, който е и най-големият зимен център на Балканите. С новата скъпа придобивка фамилията на депутата се утвърди в списъка на богаташите от властта. Любопитното бе, че патронът на Пехливанов - Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, липсваше при откриването. Това веднага породи коментарите, че отношенията между двамата вече са пред скъсване.

Както е известно, Пехливанов бе кандидат-кмет на София от "Атака" на последните избори, но се провали с трясък. За разлика от отсъствието на вожда Волен на коктейла имаше политици от други партии, включително и депутати, но не от партията на собственика.

Последвайте канала на

Novini.bg
4070 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини