ДПС ще бъде домакин на конгреса на Либералния интернационал през 2020 г.

  • 08 юли 2019 14:46

  • 289
  • 0
ДПС ще бъде домакин на конгреса на Либералния интернационал през 2020 г.
© Novini.bg

ДПС ще бъде домакин на конгреса на Либералния интернационал през 2020 г., съобщиха от пресцентъра на партията. Решението е било взето от Изпълнителния съвет на Либералния интернационал в Лондон, където е била подкрепена кандидатурата на ДПС. За последно София е била домакин на конгрес на Либералния интернационал през 2005 г.

Председателят на движението Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, е коментирал, че това е голямо признание в световен план. "Ние заслужихме високата оценка за балансиращата си роля в България, Балканите и Европа. Д-р Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, създавайки Българския етнически модел, ориентира България към НАТО и ЕС", е заявил Карадайъ, цитиран от пресцентъра на партията. 

В съобщението по повод конгреса се припомня, че Либералният интернационал е международна федерация на либералните партии, чиято цел е да спомага за запазването и развитието на либералните ценности.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
289 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини