Георги Свиленски: Председателят на БСП избира екипа, с който да работи

  • 01 юли 2019 07:53

  • 604
  • 4
Георги Свиленски: Председателят на БСП избира екипа, с който да работи
© Кадър: БТВ

Решението за кадровите промени в Изпълнителното бюро на БСП са в резултат от Пленума на БСП. Трябваше да се случат промени в управлението на партията в Изпълнителното бюро, в политиките и хората, които ще ги провеждат, с оглед на предстоящите местни избори. Това каза новоизбраният член на Изпълнителното бюро на БСП Георги Свиленски в ефира на БТВ.

Продължаваме към местните избори, добави той.

„Председателят на партията избира екипа, с който да работи и тя се възползва от правото си. Повод за смяната на Валери Жаблянов бе липсата на екипност, не се е постарал достатъчно, за да подготви доклада за Конгреса, за недобра работа на Комисията за програмно развитие на партията, третата причина е свързана с неговото отсъствието от заседанието на ПАСЕ, състояло се през настоящата седмица.

„На този пленум бяха отхвърлени всички спекулации, че липсват финанси от касата на БСП. Няма никакви проблеми. Касата не е пълна и не трябва да е. Със субсидията си БСП изпълнява определена дейност“, коментира Свиленски.

„Председателят на партията пое своята отговорност, подаде своята оставка, но не прецени последствията, които това решение ще има за партията“, подчерта той.

А изборът му за член на Изпълнителното бюро на БСП, Свиленски коментира така: „Това не е награда, а отговорност. Оставката е акт на отговорност, когато си поел някакви ангажименти, но не си ги изпълнил“.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
604 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2019.07.01 | 12:56

4

Дрън, дрън, ХА, ХА, ХА

Избирател

2019.07.01 | 08:49

1

Баси и селския малоумник!
Тия вече не са и смешни, тия са просто некви олигофрени, докарани като маймуни от някъде и навити като пружинни часовници от едно отдавна отминало време, които си тракат всекидневно едно и също и сами се самонавиват, че това, което казват е така и истина!

Аз Не вярвам КГБ и Решетников да стоят зад тези олигофрени! Не вярвам в тайните служби да работят де.били, които да не разбират какво правят тия кретени на Спосрано 20!

Напротив тия са доказателство за действието на плана Ран & Ъτ спрямо България: всякакви сериозни социално ориентирани политичски партии трябва да бъдат унищожени!

БСП се управлява от приватизатори, крадци, мощеници, педерасти и к.урви, с една дума социална измет, която иска да пропагира социална справедливост!
Е НЕМА как!

до червения манаф под мене

2019.07.01 | 11:24

3

Е как ще ни шибаш с малкия ти крив рязан х.йу бе бесепарски нещастник, отроче на червена к.урва и незнаен партиен другар!

ШИБАН ТРОЛ

2019.07.01 | 09:24

2

ВСЕКИ ДЕН ЕДНИ И СЪЩИ ЛАЙНА СЕРЕТЕ ВЪВ ПЛАТЕНИЯ САЙТ НА ШАЙКАТА.

Добави коментар

Водещи новини