Мая Манолова към депутатите: Незабавно ще дам частното финансиране на партиите на КС

  • 20 юни 2019 17:08

  • 1441
  • 3
Мая Манолова към депутатите: Незабавно ще дам частното финансиране на партиите на КС
©

Омбудсманът Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на призова народните представители да не приемат промените за неограничено частно финансиране на политическите партии.

Общественият посредник е категоричен, че новите текстове противоречат на конституционни принципи и разпоредби и арогантно легализират интересите на олигархията за сметка на правата на гражданите и политическия плурализъм.

Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на е категорична, че ако предложеният корпоративен модел за финансиране на политическите партии бъде приет, тя „незабавно и без колебание“ ще сезира Конституционния съд заради погазване на принципите на демократичната и правова държава и на политическия плурализъм, съобщиха от пресцентъра на омбудсмана.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1441 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Българка

2019.06.20 | 17:36

3

Така ли? А досега защо не даде съд тези които така или иначе се финансираха от олигарсите-визирам основно БСП. Чак сега се сети когато източниците им са задържани.И нищо не беше прозрачно.ЧЕРВЕНИТЕ СТЕ ГОЛЕМИ МАЙМУНИ,НО ТОЗ ПЪТ ЩЕ СЕ УДАРИТЕ В ШАМАРА НА НАРОДА ЯКО.ТОВА МИ БИЛО ОМБУСМАН?!!!

2019.06.20 | 17:15

2

Аз пък помислих, че веднага ще дадеш на тия от КС! все пак сте другари нали!
Айде и направи гратис една свирка на отрочето на най големия г.ъзолизец от времето на правешкия кретен, Марко Семов, малкия Танас! Той има спешно нужда някоя като те.бе да му посвири на малкия крив кавал!

f

2019.06.20 | 17:13

1

Див популист.

Добави коментар

Водещи новини