Йорданка Фандъкова: Започва ремонтът на бул. „Искърско шосе“ в „Дружба“

  • 20 юни 2019 12:00

  • 834
  • 1
Йорданка Фандъкова: Започва ремонтът на бул. „Искърско шосе“ в „Дружба“
© Facebook

В събота - 22 юни, започва ремонтът на бул. „Искърско шосе“ в „Дружба“. Приключи процедурата за основен ремонт на бул. „Първа Българска армия“ и ако няма обжалвания, до месец работата на обекта ще започне. Това написа кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

До момента започнаха ремонтите на бул. „Президент Линкълн“ в „Овча купел“, на мостове на ул. „Черковна“ и към с. Кривина, и на ул. „Каменоделска“ в район „Сердика“, уточни тя.

„На ул. „Каменоделска“ подменяме изцяло трамвайното трасе - вече са положени 1735 м нов релсов път. Новата асфалтовата настилка е за тежкотоварно движение, изграждат се нови тротоари и се подменя водопровод. Очакваме обектът да е готов в края на септември. Движението в района е затруднено и заради ремонта на жп надлеза на "Изида", който се изпълнява от Националната железопътна компания“, коментира още кметът на столицата.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
834 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
100 мнл. лева

2019.06.20 | 12:23

1

и след три месеца РЕМОНТ. ДОЛНА КРАДЛИВА ШАЙКА .

Добави коментар

Водещи новини