Нинова към БСП: Върнахте ми надеждата за промяната в България, продължаваме заедно

"Благодаря на всички честни, искрени и безкористни социалисти за позицията по отношение на случващото се в БСП". Това написа във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

По думите ѝ вчера не е ставало дума за главата на един председател, а за съдбата на една партия, за морала в нея и за почтеността в политиката.

"Вашият морал и почтеност победиха парите и задкулисието. Има в България една партия, за която идеите са по-силни от сребърниците. Върнахте ми надеждата, че с вас можем да направим промяната в България. Продължаваме заедно. Приемете моето уважение, социалисти", пише още Нинова.

Коментари

 1. 2019.06.19 | 06:17

  Кеф ми е като гледам как са се активизирали ГЕРБавите тролчета! Потриваха ръце за порциите! Чудя се колко ли лицеви опори е направил Боко, след като е разбрал, че плановете му са объркани? Все пак това остана последния му непревзет бастион ( айде от мен да мине и бившата му патерица Раданчо и Христо Иванов)!

 2. 2019.06.19 | 00:24

  К. ИМПЕКСОВА и обкръжението й са личности без морал и достойнство. Имат претенции, че са наследници на 128 год.им партия, с която толкова се гордеят, но при наследяване, се наследяват НЕГАТИВИ и ПАСИВИ. До днес никой не е понесъл отговорност за зверствата на любимата им партия, за убитата българска интелигенция в лагерите, както и за обелените без съд и присъда. За фалиранети и най-голямото разаграбване през приватизацията и РМД-тата, над 100 млрд. $. За изнесените 55-60 млрд.евро по време на у-нието на Станишев и 3-ната коалиция. Днес сме свидетели, как ИМПЕКСОВА и Кирчо Далаверата се подиграха с подаване и оттегляне на оставки и с истински социалисти. Другари, оставки се подават от морални и отговорни личности. Те не притежават нито едно от тях. Тази партия е вредна за Б-Я. Тя е с комунистически устав и трябва да бъде забранена. Колко трябва да си с притъпен мозък, че да подкрепял тези, които фалираха и разграбиха държавата ни.

 3. 2019.06.17 | 21:45

  Толкова си смешна,виж се в огледалото и ще видиш лъжливото овчарче,ами айде стига ни занимава с мазната ти физиономия и лицимерие..!!!

 4. 2019.06.17 | 15:13

  червени прасенца,кака КУРИ пак ви го ТУРИ!!!!!!!!

 5. 2019.06.17 | 15:03

  МЪРЛА

 6. 2019.06.17 | 14:39

  Защо изтрихте коментара,защото не пасва на политиката ви на очерняне на другото мнение ли?Удобно ви е да манипулирате хората,като пускате само негативни мнения за Нинова.Ако сте истинска медия,пуснете го,но явно не ви отърва.Става дума за кожата ви все пак,нали!!

 7. 2019.06.17 | 14:35

  Пуснете коментара ми!!

 8. 2019.06.17 | 14:17

  Импексовата крадла НЕ може вече да е и опозиционен лидер! Как един такъв човек ще иска оставката на някой друг не мога да си го представя! Аз ако съм този бих и отговорил:
  "ДА, другаркЕЕЕ, подавам си оставката, ама устно, и след две седмици мойте съпартийци ще ме помолят да остана!
  БАСИ болшевишкото разбиране и тъклкуване на Демокрацията! Да живее СТАЛИН!

  Всики родолюбци, независмо от коя партия са, трябва да НЕ гласуват за мракобесната БСП под вождизма на Говнелия, или да ее въдържат от гласуване въобще!

  Тази жена олицетворява изцяло модерния ляв Фашизъм!

 9. 2019.06.17 | 14:15

  Нинова айде изчезни от хоризонта че омръзна на хората вече със твойте постановки

 10. 2019.06.17 | 14:10

  Партийните субсидии трябва да се премахнат!

  Червената лайнометка Говнелия свика конгрес защото е подала оставка, за да каже пред 800 души от цяла България, че не е подала оставка!
  Добре де, простакесо от Крущовица, на мене ми е през оная работа за олигофрените, с които Ти се подигра най нагло и просташки, ама кой ще ви плаща за тия иди.отски събирания!

  Аз във всеки случай НЕ искам да ти плащам за селските ПР! ЗАТОВА ПРЕДЛАГАМ: Не един лев , a НУЛА, мама ви да е.ба крадлива комунделска гнусна!

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет