Нинова: Димитър Благоев е достоен държавник

  • 23 юни 2019 14:16

  • 2148
  • 10
Нинова: Димитър Благоев е достоен държавник
© БСП

"Днес почитаме делото, словото и заветите на Димитър Благоев. Той е не само основоположник на организираното социалистическо движение в България, но и достоен държавник. С активната си политическа позиция в парламента и яркото си перо на страниците на списание "Ден" и "Ново време", на вестник "Работник", той поставя на дневен ред индустриализацията, модернизацията на България, нейното духовно и европейско развитие."

Това каза лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за при отбелязването на 163 години от рождението на Димитър Благоев-Дядото, съобщиха от пресцентъра на партията. Тя изтъкна, че за него социализмът е равенство между хората и чиста и свята република. "Днес неравенствата растат, бедността е непоносима за милиони хора, принципите на чистата и свята република се погазват. Ние, социалистите, продължаваме идеите му и делата му. Атакуват ни наши опоненти, хулят ни, клеветят ни. Но както казва самият Благоев: "наш дълг е да смъкваме маските на византийците и лъжците" и да вървим напред. Поклон пред мъдростта на Дядото", заключи  Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за

Днес тя връчи и членските карти в БСП на 15 нови социалисти. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2148 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
хасан

2019.06.24 | 09:20

10

Благоев - държавник?!. Не е бил нито министър председател, нито министър или на друга ръководна държавна длъжност, не е заемал висш пост в държавните органи на властта. Само неграмотен човек може да твърди това.

Кико

2019.06.24 | 08:15

9

Да бъде клониране, за да стане новия-стар Вожд на нашата любима Партия! P. S. пак съм препил снощи! Извинете ме!

Generalissimo Franco

2019.06.23 | 19:25

8

Трудно е за вярване: Корнелия Нинова , като доказан политически хамелеон и приватизатор да се "припознае" със социалдемократа, отхвърлил идеята за болшевизация на БРСДП - Димитър Благоев.....За Нинова няма идеали, няма визия за България, има безпринципен стремеж към партийна и държавната власт сьс "зачистване" на всички, които й се противопоставят (с гласуване да се прекратят изказванията за промяна в Устава на БСП)... Тя е страшилище и за БСП и за България!

Яна

2019.06.23 | 17:23

7

Тъпи комундета о това си е.Дядо,Г.Димитров ,Ленин,Сталин ,козарката ,и всички да идат по дяволите,че ми писнаха всеки божи ден да им слушам глупостите

Българка

2019.06.23 | 17:00

6

Дядото ви барабар с вас на баба ви в....оная работа. Не стига,че лъжливи,крадливи,манипулативни ами и неграмотни. Карате я като едно време:от празник на празник,но вече с/та ще си я плащате вие.

Избирател

2019.06.23 | 16:32

5

Празнодумците от БСП:

Димитър ви Благоев е истинки българин от Костурско, Гърция и е виден държавник по време на Монархията при царството на Батемберг, фердинад I и Борис ΙΙΙ !

Червени, необразовани, прости, нагли , гнусни манипулатори!

Ще ми правят от селския гръцки обущар велик български дърцавник!
Ай сиктир бе спосрански мърши !

Избирател

2019.06.23 | 15:40

4

Даа със сигурбост е бил достоен държавник !
Държал е на някоя дърта мърша като те.бе де.белите цици на бузлуджа, мама ви комунделска нагла!

Еее

2019.06.23 | 15:34

3

Боже,крадливата коза е и безкрайно тъпа и неграмотна!!Какъв държавник е бил Благоев-премиер,министър, кмет??Ле,как си откраднала Импекса като си толкова тъпа като селски мангал

123

2019.06.23 | 14:53

2

Така нареченият "Дядото" си е един безроден комунделяк, който се определя за маке, а не за българин и то по повеля на мАсква-та най-вероятно! Никакъв държавник не е още по-малко пък български! А тия му уж следовници и те като него са безродници, само да докопат парата, но тя няма да ги направи нито по-добри, нито по-святи, нито хора защото това са орколюбци руслямски подлоги!

2019.06.23 | 14:36

1

Не може да се убивам от работа и да ме равняват с циганите на село дето по цял ден лифтунят

Добави коментар

Водещи новини