МС ще разгледа план за действие за изпълнение на Националната стратегия за миграцията

Кабинетът ще разгледа проект на план за действие за 2019 година за изпълнението на Националната стратегия в областта на миграцията, убежището и интеграцията с вносител министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,. Това се посочва в дневния ред на редовното правителствено заседание.

Включено е и проекторешение за приемане на план за действия за тази година по Националната стратегия за учене през целия живот в периода 2014 - 2020, с вносител образователния министър Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009.

Министерски съвет ще разгледа и проекторешение на земеделския министър Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри за изпълнението на общинските програми за овладяване на популацията на безстопанствени кучета.

Кабинетът ще гласува и проект на решение за предложение до парламента да се ратифицира споразумението между Министерството на туризма и Световната организация по туризъм за провеждане на Втори Международен конгрес на световните цивилизации и историческите маршрути, с вносител министър Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard.

По предложение на социалния министър Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г.  ще се обсъди проект на постановление за приемане на Правилник за дейността и организацията на работа на Националния съвет на хората с увреждания.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет